Drosmīgi! LTV raidījuma vadītājs tiešraidē bildina draudzeni. VIDEO
Jānis Rāzna veica drosmīgu soli – raidījuma laikā bildināja draudzeni.
Slavenības
2014. gada 19. jūnijs, 09:16

Drosmīgi! LTV raidījuma vadītājs tiešraidē bildina draudzeni. VIDEO

Jauns.lv

LTV1 raidījuma „Četras istabas” vadītājs Jānis Rāzna ētera laikā lūdza savas draudzenes roku. Un atbilde ir dota! Bet kāda?

Viens no raidījuma „Četras istabas” vadītājiem ir skrīvernieks Jānis Rāzna. Viņš savulaik piedalījās TV šovā „Lauku sēta”. Uzvaru gan viņš neguva, taču šovs deva iespēju piepildīt sapni – strādāt televīzijā. Starp citu, Jāņa pamatdarbs ir Pārtikas un veterinārajā dienestā, kur strādā par Personāla daļas vadītāju.

Pagājušajā nedēļā Jānis Rāzna kopā ar Arni Blodonu tiešraidē vadīja ik vakara raidījumu, kad raidījuma izskaņā pēkšņi, visiem televīzijas skatītājiem redzot, nometās uz viena ceļa un izteica bildinājumu savas meitiņas Rēzijas māmiņai Ievai.

„Ieva Rubene! Es zinu, ka tu skaties raidījumu „Četras istabas”. Un es zinu, ka tu esi vienkārši brīnišķīga sieviete. Vai tu, Ieva, kļūsi par manu sievu?” sacīja Jānis Rāzna un piebilda, ka mājās viņš būs pēc pusstundas.

Pēc šī izgājiena Rāznu studijā sveica kolēģis Arnis Blodons, sakot, ka vīrišķības stunda ir izturēta. Bet pāris stundas vēlāk savā Facebook.com profilā Jānis ierakstīja, ka saņēmis atbildi no savas draudzenes, un tā bija apstiprinoša. Tātad kāzas būs!

LTV1 raidījums „Četras istabas” (bildinājums no 33:45 min.) skatieties ŠEIT!

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva