Jenny May kāzās šika kleita un limuzīns, kas noslāpst. FOTO
Jenny May kāzās mugurā bija vilkusi tiešām iespaidīgu kleitu.
Slavenības
2014. gada 30. jūlijs, 18:33

Jenny May kāzās šika kleita un limuzīns, kas noslāpst. FOTO

Jauns.lv

30. jūlijā Rīgas Sv. Jāņa baznīcā salaulājās latviešu dziedātāja Jenny May, īstajā vārdā Maija Stuģe, un viņas ilggadējais draugs un meitas Sāras tēvs Gatis Babris. Par kāzu auto precinieki bija izvēlējušies retro limuzīnu.

Laulības ar Gati Babri Maija vēlējās paturēt lielā noslēpumā, jo vēl dažas dienas pirms kāzām dziedātāja teicās, ka tas droši vien izrunāts, ka viņa gatavojas doties pie altāra. Neskatoties uz sīko mānīšanos, kāzas tomēr notika.

Jenny May savā priecīgajā dienā bija tērpusies glaunā baltā kleitā ar milzīgu šlepi, par kuras ­nesasmērēšanu uz bruģa gādāja vairākas līgavas māsas. Jaunais pāris bija parūpējies, lai pie Rīgas Sv. Jāņa baznīcas durvīm stāvētu uzcītīgs sargs, kurš ceremonijā nelaistu daudzskaitlīgos Rīgas tūristus un arī pāris preses pārstāvjus.

Kāzu viesu godā bija aptuveni 40 ļaužu, lielākoties sabiedrībā plaši nezināmi ļaudis – Maijas un Gata radi un draugi. Uz kāzām bija ieradies arī dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un mūziķis Cash. Ja Puzikovs ieradās bez ziediem, tad Cash nesa lielu puķu pušķi.

Kāzu ceremonija nebija no tām garajām un ilga aptuveni 40 minūtes. Pēc tās jaunlaulātie ar viesiem devās turpat baznīcas pagalmā iedzert pa glāzei šampanieša. Pēc vairāk nekā stundu gara tusiņa jaunlaulātie sēdās limuzīnā un devās svinēt savu lielo dienu.

Video: Jenny May - La Bamba

­

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica