Viegla dzīve! Parisa Hiltone pelna miljonus, nospiežot vien podziņu
Par pirmajiem četriem šīs vasaras dīdžeja setiem Parisa Hiltone atlīdzībā saņēmusi 2.7 miljonus dolāru, kas nozīmē, ka viņa pelnījusi 347 000 dolāru stundā!
Slavenības
2014. gada 12. augusts, 05:33

Viegla dzīve! Parisa Hiltone pelna miljonus, nospiežot vien podziņu

Jauns.lv

Nav brīnums, ka viņa jūtas laimīga. Sabiedrības dāma Parisa Hiltone Sentropēzas kūrortā pelna tūkstošiem dolāru minūtē! Bet pāris vakaros bankas kontu papildina jau par dažiem miljoniem...

33 gadus vecā bagātniece Parisa Hiltone aizvadītajā nedēļas nogalē bija devusies uz Sentopēzas kūrortu Francijas dienvidos. Tur viņa uzaicināta nospēlēt dīdžeja setu elitārajā „Eden Plage” pludmales klubā. Mis Hiltone bija ļoti pacilātā noskaņojumā un visu vakaru smaidīja.

Lai gan viņas bijusī draudzene Kima Kardašjana pēdējā laikā „laupījusi” daļu uzmanības, kādā reiz baudīja Parisa, arī blondā sabiedrības dāma zina kā aizvien sev piesaistīt interesi. Ar dīdžeja darbu viņa pelna vairākus tūkstošus dolāru minūtē (!), šādu honorāru bagātniecei spēj maksāt tikai paši smalkākie klubi, kam ir plaša rocība.

Ierodoties spēlēt dīdžeja setu, bagātniece gan vairāk izskatījās gatava pludmales ballītei, ne darbam pie dīdžeja pults. Viņa bija tērpusies rakstainā maxi kleitā un acis paslēpusi aiz iecienītajām lielajām saulesbrillēm. Rokās viņa nesa melnu krokodilādas somiņu, bet kājās bija apāvusi „Chanel” kurpes uz zemas zoles. Lai sagatavotos darbam, spilgti rozā somā viņai bija līdzi paņēmusi savu portatīvo datoru, bet dīdžeja setam nepieciešamās austiņas nesa rokās.

Lai iemantotu mundrumu, Hiltone pasūtīja sev dažas enerģijas dzēriena „Red Bull” skārdenes. Šāds dzēriens bagātniecei ļoti noderēja, jo viņa tikko kā bija ieradusies no Ibicas, kur arī spēlējusi dīdžeja setu. Bet vēl pirms tam Parisa ar savu klātbūtni un mūziku priecējusi Barselonas publiku Spānijā.

Sentropēzā Hiltone ieradās ar privāto lidmašīnu un bija tērpusies t-kreklā, kuru rotāja melnbaltas viņas pašas fotogrāfijas.

Plānots, ka ar dīdžeja setu Parisa šovasar vēl paviesosies citviet Eiropā, Dienvidkorejā, Dienvidamerikā un Ņūdžersijā, ASV.

Interesanti, ka Hiltonei par dīdžeja darbu maksā tikpat lielu honorāru kā pasaulē atzītiem un augstu novērtētiem dīdžejiem. Britu tabloīds „The Sun” noskaidrojis, ka par pirmajiem četriem šīs vasaras dīdžeja setiem (ieskaitot uzstāšanos Sentropēzā aizvadītajā svētdienā) Parisa atlīdzībā saņēmusi 2.7 miljonus dolāru, kas nozīmē, ka viņa pelnījusi 347 000 dolāru stundā!!

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press