Slavenais "Ātrums" pievienojas "UgunsGrēka" komandai. FOTO
Antons Zamišļajevs seriālā “UgunsGrēkā” tēlos Svjatoslavu Zaicevu, kurš uzdodas par Fēliksa dēlu.
Slavenības
2014. gada 25. septembris, 17:25

Slavenais "Ātrums" pievienojas "UgunsGrēka" komandai. FOTO

Jauns.lv

TV3 seriāla “UgunsGrēks” fanus šodien sagaida kāds negaidīts pārsteigums – izrādās, ka Fēliksam ir dēls! Seriāla jaunā varoņa Svjatoslava Zaiceva ādā iejutīsies aktieris Antons Zamišļajevs, kurš pazīstams arī kā “Ātrums” no kādreizējās CSDD kampaņas “Ātrums. Nāvīgi viltīgs”.

Antons Zamišļajevs kļuva par aktieri, pateicoties Hermanis Paukšam, kurš puisi no bērnu nama pieņēmis savā aktiermeistarības studijā. Antons Latvijā pazīstams kļuva pēc 2009. gada CSDD informatīvajā kampaņas “Ātrums. Nāvīgi viltīgs. Esi gudrāks”, kurā viņš tēloja “Ātrumu”, kas autovadītājus musināja pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus un pārsniegt ātrumu.

Atraktīvais puisis piedalījies arī vairākās Jaunā Rīgas teātra izrādēs, tostarp Alda Hermaņa “Latviešu stāstos”. Antons Zamišļajevs filmējies dažās filmās (piemēram, Mārtiņa Grauda īsfilmā “Creak”), viņam ir loma „Dirty Deal Teatro” šī gada iestudējumā „Medījums”, kā arī Valta Pūces un Pētera Brūvera mūziklā “Burvis no Oza zemes”.

Savukārt “UgunsGrēkā” Antons tēlos Svjatoslavu Zaicevu. Svjatoslavs parādīsies viesnīcā un paziņos, ka ir Fēliksa dēls, kurš ieradies no Krievijas Vologdas apgabala Moločnoje ciema. Viņš uzaudzis popa Kirila Zaiceva ģimenē kā sestais jeb jaunākais dēls. Bērnība Svjatoslavam nav bijusi viegla, jo gan tēvs, gan brāļi viņu situši, tādēļ, ka bijis mātes mīlulītis, turklāt vizuāli ļoti atšķīries no tēva un brāļiem. Svjatoslava māte, guļot uz nāves gultas, atklājusi šīs atšķirības iemeslu – viņa īstais tēvs ir Fēlikss, kuru māte satikusi, atpūšoties 1989. gadā Krimas sanatorijā Černomorskij. Tajā laikā tur bijis arī Fēlikss, kas ar saviem biedriem piedalījies Melnajā jūrā notiekošajos kara flotes manevros.

CSDD videorullītis “Ātrums”

Antons Zamišļajevs jeb “Ātrums” reklāmā

Īsfilma “Creak”

Kasjauns.lv/FOTO: TV3 publicitātes, Mārtiņš Ziders