Hiltone bijusi pazīstama ar Džeksonu. Slavenības sociālajos tīklos. FOTO
Bērnībā sabiedrības dāma Parisa Hiltone un viņas ģimene satikusi pašu popmūzikas karali Maiklu Džeksonu.
Slavenības
2014. gada 27. septembris, 05:42

Hiltone bijusi pazīstama ar Džeksonu. Slavenības sociālajos tīklos. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone atklājusi, ka bērnībā ir tikusies ar popmūzikas karali Maiklu Džeksonu, aktieris Hjū Džekmens noskuvis bārdu (un atrādījis procesu veselā bilžu sērijā), bet Mailija Sairusa izcēlusies ar virkni dīvainu bildīšu...

Skandalozajai dziedātājai Mailijai Sairusai ir jauna apmātība – nu viņa tikusi pie mākslīgā dibena, ko cītīgi arī demonstrējusi saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Jokdaris Vils Smits uzvilcis slēpotāja masku, uzlicis cilindru un vēl visam pa virsu gāzmasku. Vai viņš jums kādu neatgādina? Pirms pāris gadiem, cenšoties palikt neatpazīts, ar gāzmasku uz sejas pa Londonas veikaliem staigāja dziedātājs Džastins Bībers...

Savukārt augšminētais tīņu elks nodevies eksperimentiem virtuvē un dažās fotogrāfijās to parādījis arī „Instagram” bloga sekotājiem. Ja zināt, kas viņam no tā sanāca un vai kāds arī ēda – dalieties viedoklī!

Popzvaigzne Rianna visbiežāk sociālajos tīklos publicē pikantas bikini bildītes. Arī šoreiz, taču daudz vairāk uzmanības dziedātāja šobrīd velta jaundzimušajai māsīcas meitiņai, kuru Rianna auklē un nevēlas izlaist no saviem apskāvieniem.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press