Kardašjana beidzot īsteno savu sapni, kaila pozē žurnālam! FOTO
Kima Kardašjana ļoti lepojas ar savu izteiksmīgo sēžamvietu. Tas lieliski redzams arī franču fotogrāfa Žana Pola Guda uzņemtajā attēlā.
Slavenības
2014. gada 12. novembris, 17:18

Kardašjana beidzot īsteno savu sapni, kaila pozē žurnālam! FOTO

Jauns.lv

Vēl pirms meitas Nortas dzimšanas sabiedrības dāma Kima Kardašjana publiski atzina, ka viņas dedzīgākais sapnis būs pēc iespējas ātrāk atgūt augumu un nofotografēties kailai kādam žurnālam. Nu tas brīdis ir pienācis.

16 mēnešus vecās Nortas māmiņa pozējusi žurnāla „Paper Magazine” ziemas numuram. Realitātes šova zvaigzne attēlā redzama atkailinām savu izslavēto apjomīgo sēžamvietu [ar kuru pati ļoti lepojas] visā tās krāšņumā.

Viss Kimas augums ieziests ar eļļu, bet pati sabiedrības dāma „ģērbusies” vien melnos cimdiņos un aristokrātiskā augstā pērļu kaklarotā. Pirkstu galiņos viņa tur tikko no auguma novilkto vakartērpu un koķeti atskatās uz fotogrāfu.

Žurnālu paredzēts izdot ar divām atšķirīgām vāka fotogrāfijām. Otrajā versijā Kardašjana ir pilnībā apģērbta. Viņa stāv izriezusi savu izteiksmīgo sēžamvietu tik ļoti, ka uz tās iespējams uzlikt šampanieša glāzi. Rokās viņa tur pudeli dzirkstošā dzēriena un ar fotomontāžas palīdzību radīts efekts, ka realitātes šova zvaigzne šādi ielej glāzē šampanieti.

Fotosesijas autors ir Žans Pols Guds. Tā notikusi kādā aizvien noslēpumā turētā vietā Parīzē šā gada septembrī.

Kima attēlus publiskojusi arī savā „Twitter” lapā un otrajam devusi sekojošu parakstu: „Un viņi saka, ka man nav talanta... pamēģiniet noturēt šampanieša glāzi uz savas pēcpuses.”

Savukārt Kimas vīrs, reperis Kanje Vests, ir sajūsmā par kailfoto, ko publiskojis savā blogā, klāt pierakstot – „Kaut visu dienu”.

Kima kaila pozējusi arī šā gada septembrī izdotajam britu žurnāla GQ numuram. Attēlos viņa redzama guļam gultā ar kājās apautām augstpapēžu laiviņām.

2007. gadā Kardašjana kaila pozēja slavenajam vīriešu žurnālam „Playboy”, taču 2010. gadā intervijā žurnālam „Harper’s Bazaar” atzina, ka nožēlo, ka toreiz piekritusi šim priekšlikumam. „Man žēl, ka pozēju „Playboy”,” viņa izteicās. „Es nejutos ērti.”

Kasjauns.lv/Foto: Paper Magazine