Bleika Laivlija kļuvusi par māmiņu
Bleika Laivlija slavē vīru, ka viņš bijis liels atbalsts grūtniecības laikā un palīdzējis to izdzīvot kā ļoti harmonisku un bezrūpīgu.
Slavenības
2015. gada 6. janvāris, 16:20

Bleika Laivlija kļuvusi par māmiņu

Jauns.lv

Seriāla „Intrigante” zvaigzne Bleika Laivlija un viņas vīrs, aktieris Raiens Reinolds, kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam.

27 gadus vecās Bleikas Laivlijas un viņas vīra Raiena Reinoldsa (38) mazulis pasaulē nācis Ņujorkā nedaudz pirms plānotā laika. Pāra preses pārstāvji pagaidām nav atklājuši bērna dzimumu un vārdu, vien norāda, ka jaunā māmiņa un mazulis ir veseli un jūtas labi.

Kāda sieviete, kura strādā Vestčesteras medicīnas centrā, izpļāpājusies par mazuļa dzimumu un vārdu, ar „Twitter” palīdzību nosūtot apsveikumu jaunajai māmiņai: „Bleika Laivlija, priecājamies, ka jūs ar meitiņu Violetu bijāt mūsu aprūpē”. Aktrises pārstāvis oficiālus komentārus joprojām nav sniedzis.

Bleika un Raiens apprecējās 2012. gadā pēc 11 draudzības mēnešiem. Paziņas norāda, ka grūtniecības laikā vīrs Bleikai ir bijis liels atbalsts un palīdzējis bērniņa gaidīšanas laiku izdzīvot kā skaistu un bezrūpīgu.

„Raiens ir tik gādīgs vīrs,” norādījis paziņa. „Viņš bieži sniedza pēdu un muguras masāžu! Viņš jokoja, ka Bleikai pat vairs nav jālūdz pēc tā, viņš to darījis jau automātiski.”

Arī Bleika pati intervijās slavējusi, cik lielisks ir viņas vīrs. „Viņš pret mani vienmēr ir labs,” viņa norādījusi. „Izklausīsies mazliet muļķīgi, jo daudziem gribētos, lai varētu pažēloties par vīru, taču viņš lieliski rūpējas par mani.”

Aktrise jau no agras bērnības sapņojusi par bērniem. Nu viņas sapnis piepildījies!

Intervijā žurnālam „Us Weekly” Bleika arī atzinusi, ka māmiņas loma ir kas tāds, ko viņa gribējusi jau no ļoti agra vecuma. „Atceros, ka es par to sapņoju jau tad, kad biju maza meitene. Es zināju, ka gribu daudz bērnus, jo pati esmu nākusi no lielas ģimenes, un man tas vienmēr ir bijis svarīgi.”

Par grūtniecības norisi Bleika regulāri rakstīja mājaslapā „Preserve”, kas veltīta stāstiem par dzīvesveidu.

Reinoldss iepriekš bija precējies ar aktrisei Skārletu Johansoni, taču pēc divu gadu kopdzīves pāra laulība 2010.gadā izira. Oficiāli tā šķirta 2011. gadā.

Laivlijai šī ir pirmā laulība. Viņas zināmāko bijušo draugu skaitā ir aktieris Leonardo di Kaprio un seriāla „Intrigante” kolēģis Penu Bedžliju.

Reinoldss 2010. gadā žurnāla „People” aptaujā atzīts par seksīgāko dzīvo vīrieti pasaulē.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press