Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šons "Diddy" Kombs apsūdzēts sievietes izvarošanā. Viņa apsūdzējusi viņu Tupaka slepkavībā
foto: Shutterstock
Pret "Diddy" jau izvirzītas virkne apsūdzību.
Slavenības

Šons "Diddy" Kombs apsūdzēts sievietes izvarošanā. Viņa apsūdzējusi viņu Tupaka slepkavībā

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Pret mūzikas mogulu Šonu “Diddy” Kombsu iesniegta jauna prasība, kurā sieviete apgalvo, ka mūzikas magnāts viņu izvarojis un ļaunprātīgi izmantojis, lai sodītu par izteikumiem saistībā ar repera Tupaka Šakura slepkavību.

Šons "Diddy" Kombs apsūdzēts sievietes izvarošanā....

Kalifornijā iesniegtajos tiesas dokumentos ir izklāstīta jaunākā civilprasība pret “Diddy”, kurš šobrīd atrodas apcietinājumā Ņujorkā, gaidot krimināltiesu par apsūdzībām seksuālajā tirdzniecībā un reketa veidošanā.

Sieviete, kas iesniedza šo prasību, apsūdz mūzikas magnātu, kopā ar četriem citiem vīriešiem un divām sievietēm, seksuālā vardarbībā, izvarošanā, seksuālā izmantošanā, fiziskā aizskaršanā, nepatiesā ieslodzīšanā un nolaupīšanā. Viņa pieprasa tiesas procesu ar zvērināto piedalīšanos.

Kombss līdz šim nav sniedzis atbildi uz šo prasību, taču ir noliedzis visas pret viņu vērstās apsūdzības par seksuālo vardarbību.

Prasībā sieviete apgalvo, ka Kombss viņu izvarojis, izmantojot televizora pulti, un ka viņa biedri bijuši liecinieki un piedalījušies seksuālajā vardarbībā. Viņa arī apgalvo, ka Kombss viņai draudējis izdarīt tā saucamo "Glāzgovas smaidu" (griezumu sejā ar nazi) un draudējis viņai un viņas ģimenei, ja viņa par to runātu.

Sieviete norāda, ka viņa pirmo reizi satikusi vienu no Kombsa draugiem bārā 2018. gada februārī. Prasībā viņa norāda, ka vīrietis veicis videozvanu Kombsam un parādījis viņu, taču viņa sacījusi, ka viņa nav pārsteigta, jo uzskatījusi, ka viņam ir kāda saistība ar Tupaka Šakura slepkavību. Tiesas dokumentos tiek norādīts, ka Kombss esot izteicies, ka viņa "samaksās" par saviem izteikumiem un attieksmi.

Nākamajā mēnesī sieviete apmeklējusi drauga māju Orindā, Kalifornijā, kad Kombss negaidīti ieradies. Sieviete apgalvo, ka Kombss novilcis viņas drēbes, aplējis viņu ar eļļai līdzīgu vielu un pēc tam izvarojis viņu ar televizora pulti. Viņš arī draudējis, ka viņas dzīve ir viņa rokās un ka viņš var izdarīt tā, lai viņa nekad vairs netiktu redzēta.

Sieviete apgalvo, ka viņu izvaroja Kombss un citi, līdz viņa vairs nespēja kontrolēt savu ķermeni. Prasībā teikts, ka Kombss šo notikumu daļēji filmējis. Vēlāk viņa centās izsaukt palīdzību, taču Kombss piedāvājis viņai naudu, lai viņa pateiktu, ka ir seksa darbiniece un viņiem bijušas saskaņotas attiecības.

Sieviete apgalvo, ka ziņojusi vietējam šerifam, taču viņas sūdzība tika ignorēta.

Kalifornijā iesniegtā prasība nāk vienu dienu pēc tam, kad Ņujorkā tika iesniegtas sešas citas prasības pret Kombsu, un sagaidāms, ka tuvākajās nedēļās tiks iesniegtas vēl vairāk.

Diddy ballītes demonstrēja repera ietekmi un popularitāti izklaides un modes industrijā.

Diddy ikoniskās Baltās ballītes – viesu vidū Leonardo Dikaprio, Parisa Hiltone un citi Holivudas spīdekļi

"Baltās ballītes" bija ikoniski un grezni pasākumi, kurus organizēja amerikāņu reperis un producents Šons "Diddy" Kombss. Šīs ballītes kļuva pazīstamas ...