Indiešu pāris ar "Izraēlā pirktu laika mašīnu" apkrāpj simtiem pensionāru
Radživs Kumars Dubejs ar sievu Lašmi (ekrānuzņēmums no "X")
Trakā pasaule

Indiešu pāris ar "Izraēlā pirktu laika mašīnu" apkrāpj simtiem pensionāru

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Indijas policija meklē pāri, kas apkrāpa simtiem lētticīgu pensionāru par vairāk nekā 350 miljoniem rūpiju (3,82 miljoni eiro), viņiem solot atdot jaunību ar “Izraēlas laika mašīnu”.

Indiešu pāris ar "Izraēlā pirktu laika mašīnu" apk...

Kā vēsta NDTV, Radživs Kumars Dubejs ar sievu Lašmi bija medicīnas centra “Revival World” īpašnieki Kanpūrā un apgalvoja, ka spēj 60 gadus vecu cilvēku padarīt par 25 gadus jaunu, izmantojot Izraēlā nopirktu brīnumierīci.

Pāris klientiem sastāstīja, ka viņu novecošanas cēlonis ir piesārņotais gaiss, bet ar brīnumierīces “skābekļa terapiju” dažu mēnešu laikā var atgūt jaunību. Protams, tas nav lēts prieks, un par 10 seansiem krāpnieki prasīja 6000 rūpiju (vairāk nekā 65 eiro) vai 90 000 rūpiju (mazliet vairāk par 980 eiro) par komplekso atjaunošanu trīs gadu laikā, paziņoja vietējā policija.

Krāpnieku bizness plauka, līdz policijā vērsās kāda sieviete, kura savas jaunības atgūšanai jau bija iztērējusi vairāk nekā miljonu rūpiju (gandrīz 11 tūkstoši eiro), bet izskatījās tikpat veca, kā agrāk. Viņa policijā apgalvoja, ka medicīnas centra īpašnieki bija apmuļķojuši vairākus simtus cilvēku.

Pašlaik policija meklē Dubejus, taču domājams, ka viņi jau aizbēguši uz ārzemēm.

Tēmas