Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vīrietis devās uz aklo randiņu un fotosesiju ar meiteni, kuru nekad nebija saticis — fotogrāfijas kļūst par interneta sensāciju (VIDEO)
foto: Ekrānuzņēmums "TikTok" video.
Aklai randiņš rezultējās sensacionālās fotogrāfijās.
Trakā pasaule

Vīrietis devās uz aklo randiņu un fotosesiju ar meiteni, kuru nekad nebija saticis - fotogrāfijas kļūst par interneta sensāciju (VIDEO)

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Pāris no Oregonas kļuva par interneta sensāciju pēc tam, kad viņu fotogrāfe "TikTok” dalījās ar fotogrāfijām, kuras tika uzņemtas viņu aklajā randiņā jūlijā, iezīmējot potenciālu romantikas sākumu abu starpā.

Vīrietis devās uz aklo randiņu un fotosesiju ar me...

Fotogrāfe Treisija Hume satika Beilei Ričardsu pirms randiņa, strādājot kopā ar viņu citā fotosesijā aptuveni četras nedēļas pirms aklā randiņa. Tajā laikā Ričardsa pieminēja, ka ir vientuļa un uzskatīja, ka būtu "jautri" piedalīties aklā randiņa fotosesijā.

Hume izveidoja sludinājumu, aprakstot, ko Ričardsa meklē partnerī, minot, ka viņai patīk pavadīt laiku dabā un viņa ir cilvēks ar labu personību. Ričardsa piebilst: "Esmu samērā gara, tāpēc gribēju kādu, kas ir nedaudz garāks par mani."

Heršs, kurš dzīvo apmēram četras stundas uz ziemeļiem no Oregonā, uzgāja sludinājumu, pateicoties kopīgam draugam, kurš agrāk bija sadarbojies ar fotogrāfi Treisiju. "Es nekad nebiju uzskatījis sevi par tādu, kas piedalās aklā randiņā, taču tas šķita interesants piedzīvojums," viņš atklāj intervijā "People”. Hume, kurai uz sludinājumu atbildēja gandrīz 200 cilvēku, izvēlējās Heršu kā piemērotāko partneri Ričardsai, jo "viņš pilnībā izskatījās pēc viņas tipa."

Fotosesija notika Medfordas parkā, Oregonā, jūlijā. Herša, ierodoties uz vietu, uzlika acu aizsēju, kamēr Hume noveda viņu uz vietu, kur viņš stāvēja muguru pret muguru ar Ričardsu, kura arī bija aizsegusi acis.

Kad pienāca brīdis noņemt acu aizsegus, Ričardsa atceras domājusi: "Ak mans Dievs, viņš ir pievilcīgs un garš. Paldies Dievam." Arī vīrietis sākumā jutās satraukts, bet, kad nervozitāte mazinājās, viņš atzina, ka "fotografēšanās kļuva par labu laika pavadīšanu."

@traci.hume.photog This blind date photoshoot was everything!! @Baleigh Richards and her date Lane nailed it! #blinddate #datenight #strangers #strangershoot ♬ Strangers - Ethel Cain

Pāris savā starpā attīstīja ķīmiju, un Hume atzīmēja, ka viņu "fiziskā un emocionālā pievilcība" ietekmēja fotosesijas pozas. Vēlāk viņi devās uz vietējo gadatirgu, kur turpināja iepazīties. Kopš fotosesijas abi saskārušies ar sarežģījumiem, jo attālums un darba grafiki neļauj bieži tikties, taču viņi turpina sazināties un ir optimistiski par nākotni.

Tēmas