Bijušais olimpiskais čempions desmitcīņā vecumdienās kļūs par sievieti. FOTO
Slavenību žurnāla „In Touch” veidotāji izsmējuši bijušā olimpiskā čempiona centienus kļūt par sievieti.
Slavenības
2015. gada 17. janvāris, 18:27

Bijušais olimpiskais čempions desmitcīņā vecumdienās kļūs par sievieti. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītajā gadā populāro sabiedrības dāmu Kardašjanu māte Krisa Dženere (59) šķīra laulību ar otro vīru Brūsu Dženeru (65). Nu viņš vairs neesot „zem sievas tupeles” un var darīt, ko vēlas. Un viņš grib kļūt par sievieti!

Jau aizvadītā gada novembrī māsu Kardašnau patēva Brūsa Dženere ārienē bija jaušamas pārmaiņas. Bijušais sportists un olimpiskais čempions bija izoperējis ādamābolu. Tieši tad arī viņš plašākai sabiedrībai atzina, ka vēlas kļūt par sievieti. Pārmaiņas aizvien turpinās.

Brūss Dženers 1976. gadā piedalījās Vasaras Olimpiskajās spēlēs Monreālā un izcīnīja zelta medaļu desmitcīņā. Viņa pievilcīgo ārieni novērtēja daudzas sievietes, uzskatot, ka šis vīrietis līdzinās Holivudas zvaigznei. Taču tagad bijušais sportists alkst, lai draugi viņu vairs neuzrunātu kā Brūsu, bet dēvētu par Bridžitu.

Par dzimuma maiņas operāciju gan Brūss-Bridžita pagaidām nerunā, taču pēdējā laikā viņa izskats aizvien mazāk atgādina vīrieti. Viņš ataudzējis garus matus, rokas ir nevainojami koptas un nagi bieži vien lakoti. Savukārt zem plānāka apģērba pat jaušamas nelielas krūtis.

Amerikāņu slavenību žurnāls „In Touch” izsmējis Dženera centienus kļūt par sievieti un uz jaunākā izdevuma vāka publicējis viņa portretu, kur ar datorgrafikas palīdzību uzkrāsotas lūpas, bet seja vispār „piemontēta” citas sievietes tēlam.

Par šādu rīcību ir saniknota pat Dženera bijusī sieva, Krisa Dženere, atzīstot, ka tas ir ļoti nejauki un bezkaunīgi no šī preses izdevuma veidotāju puses.

Brūss Dženers bijis precējies trīs reizes un viņam ir seši bērni. Katrā laulībā dzimuši divi. Kopdzīvē ar trešo sievu Krisu Dženeri viņš kļuva par tēvu divām meitām – Kailijai un Kendalai Dženerēm. Paziņas teic, ka visi bērni ar cieņu izturoties pret tēva lēmumu.

Brūss un Krisa Dženeri apprecējās 1991. gadā. Krisas meita Kima Kardašjana patēvu uztver kā tēvu, tieši viņš pērnā gada maijā veda pie altāra slaveno sabiedrības dāmu, kad viņa laulājās ar reperi Kanje Vestu.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press