Diddy juridiskā komanda pārsūdzēs atbrīvošanas atteikumu; reperis paliek "pozitīvi noskaņots"
foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Reperim draud mūža ieslodzījums.
Slavenības

Diddy juridiskā komanda pārsūdzēs atbrīvošanas atteikumu; reperis paliek "pozitīvi noskaņots"

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Repera Šona "Diddy" Kombsa advokāts plāno iesniegt apelāciju, lai panāktu viņa atbrīvošanu no cietuma, liecina tiesas dokumenti, ko publicēja žurnāls People.

Diddy juridiskā komanda pārsūdzēs atbrīvošanas att...

Kombsa advokāte Aleksandra Šapiro pirmdien iesniedza paziņojumu par nodomu pārsūdzēt tiesas lēmumu pēc tam, kad Komsam divas reizes tika atteikta atbrīvošana pret drošības naudu. Kāds Kombsam tuvs avots pastāstīja, ka oficiālā apelācijas sūdzība tiks iesniegta drīzumā.

Mūzikas magnāts tika arestēts Manhetenas viesnīcā 16. septembrī plkst. 20:25. Nākamajā dienā tika atvērta 14 lappušu apsūdzība, kurā izklāstītas viņam izvirzītās apsūdzības. Viņš tiek apsūdzēts par vairāku tā dēvēto "freak offs" organizēšanu, ko prokurori raksturo kā "sarežģītas un organizētas seksa izrādes". Tāpat viņš tiek apsūdzēts par to, ka esot sazāļojis un seksuāli izmantojis savus upurus.

Runājot par Kombsa noskaņojumu, viņa advokāts Marks Agnifilo paziņoja, ka "Diddy ir fokusēts un ļoti spēcīgs. Viņš koncentrējas uz savu aizstāvību un gatavojas tiesas procesam." Tāpat tiek norādīts, ka "Diddy", iespējams, atteiksies no vienošanās, ja prokurori viņam to piedāvās. Reperis uzskata sevi par nevainīgu un centīsies to pierādīt tiesā.

Agnifilo arī izteica piezīmi, ka, neskatoties uz to, ka Kombss varētu pavadīt vairāk nekā gadu aiz restēm, pirms sākas tiesas prāva, viņš joprojām ir "pozitīvi noskaņots".

Varas iestādes jau ir sazinājušās ar vairāk nekā 50 lieciniekiem un izdevušas 300 orderus, lai izmeklētu arī citus cilvēkus, kas saistīti ar Šonu "Diddy" Kombsu. Kombsa nākamā tiesas sēde ir paredzēta oktobra sākumā.