Kempinski The Spa iepazīstina ar jaunākajiem 111SKIN produktiem un ekskluzīvo OPATRA® sejas ādas analizatoru
foto: Publicitātes foto
Sarkanais paklājs

Kempinski The Spa iepazīstina ar jaunākajiem 111SKIN produktiem un ekskluzīvo OPATRA® sejas ādas analizatoru

Sadarbības projekts

Rīga, 2024. gada 27. septembris – Kempinski The Spa nesen rīkoja ekskluzīvu pasākumu, lai atzīmētu savu ilggadējo sadarbību ar ekskluzīvo kosmētikas zīmolu 111SKIN. Pasākuma laikā klienti, preses pārstāvji un influenceri tika iepazīstināti ar jaunākajiem 111SKIN produktiem, kā arī tika atklāts Kempinski The Spa jaunākais piedāvājums – OPATRA® sejas ādas analīze.

Kempinski The Spa iepazīstina ar jaunākajiem 111SK...

Pasākums norisinājās izsmalcinātajā Kempinski The Spa vidē, kur viesus sagaidīja mājīga atmosfēra un elegance. Visa pasākuma gaitā viesi tika iepazīstināti ar jaunākajiem 111SKIN sejas un ķermeņa kopšanas produktiem, kas tagad ir iekļauti Kempinski The Spa augstākās klases sejas un ķermeņa procedūrās. Viesiem tika prezentēts arī modernākais OPATRA® sejas ādas analizators, kas ir viens no jaunākajiem Kempinski The Spa piedāvājumiem.

Pirms jaunā piedāvājuma atklāšanas, Kempinski The Spa terapeiti piedalījās ekskluzīvā apmācību kursā, kuru vadīja 111SKIN starptautiskā spa trenere un skaistuma eksperte Ketty Pilo. Apmācības paplašināja ne tikai Spa terapeitu teorētiskās zināšanas, bet arī uzlaboja praktiskās iemaņas, strādājot ar jaunajiem 111SKIN sejas un ķermeņa kopšanas produktiem, kā arī OPATRA® sejas ādas analizatoru. Šī sertifikācija garantē, ka Kempinski The Spa klienti saņem pasaules līmeņa servisu, kas izceļas ar nepārspējamu ekspertīzi un rūpēm.

OPATRA® sejas ādas analizators klīniski mēra gan ādas virsmu, gan dziļākos slāņus, izmantojot modernākās digitālās attēlveidošanas tehnoloģijas, apvienojot RGB redzamās gaismas, polarizētās PL gaismas un UV spektra attēlus, kā arī mākslīgo intelektu un attēlu analīzi. Šī revolucionārā sistēma, plaši izmantota skaistumkopšanas, medicīnas un estētiskās ādas kopšanas profesionāļu vidū, ir vismodernākā ādas diagnostikas iekārta pasaulē. Tā uzņem multispektrālus sejas attēlus, analizējot smalkās līnijas un grumbas, plankumus, poras, ādas tekstūru, porfirīnus, UV plankumus, mitruma līmeni un pigmentāciju.

Kempinski un 111SKIN Septembris 2024

Lai iegūtu vairāk informācijas vai rezervētu augsto tehnoloģiju sejas ādas analīzi vai individuāli pielāgotu sejas vai ķermeņa procedūru, lūdzu, sazinieties ar Kempinski The Spa pa e-pastu spa.riga@kempinski.com vai zvaniet +371 6767 0127.

Par Grand Hotel Kempinski Riga: Atrodas iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 augstas klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski: Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 82 pieczvaigžņu viesnīcas un rezidenču portfolio 36 valstīs un turpina pievienot jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi — Global Hotel Alliance (GHA).