Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - zinātniskās fantastikas seriāls, cīņa par izdzīvošanu un šova "Ģimene burkā" astotā sezona
foto: Publicitātes
Spraiga sižeta piedzīvojumu filmu "Viesuļvētras" ("Twisters") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā".
TV

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - zinātniskās fantastikas seriāls, cīņa par izdzīvošanu un šova "Ģimene burkā" astotā sezona

Uldis Landmanis

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Augšupielāde", spraiga sižeta piedzīvojumu filmu "Viesuļvētras" un realitātes šova "Ģimene burkā" jauno sezonu.

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - zinātniskās fantastika...

Virtuālajā realitātē

Ir 2033. gads. Cilvēkus, kuri ir tuvu nāvei, var “augšupielādēt” virtuālās realitātes viesnīcās, kuras pārvalda seši tehnoloģiju uzņēmumi.

Norai trūkst naudas, viņa dzīvo Bruklinā un strādā greznajā Leikvjū – klientu apkalpošanā digitālās pēcnāves dzīvē. Kad Losandželosas ballīšu puiša, programmētāja Neitana pašbraucošā automašīna avarē, viņa lepnā draudzene augšupielādē viņu Noras virtuālās realitātes pasaulē.

Cīņa par izdzīvošanu

Spraigs sižets, piedzīvojumi un dabas stihija – filmā "Viesuļvētras".

Pastiprinoties vētru sezonai, krustojas bijušās vētru vajātājas Keitas Kūperes, kura atgriezusies atklātajos līdzenumos pirmo reizi kopš šaušalīga notikuma, un pārgalvīgās sociālo tīklu superzvaigznes Tailera Ouensa ceļi. Sākoties briesmīgām, iepriekš neredzētām dabas parādībām, abi kopā ar konkurentiem nokļūst vairāku vētru sistēmu izlādes centrā Oklahomas centrālajā daļā, un sākas cīņa par izdzīvošanu.

Spraiga sižeta piedzīvojumu filmu "Viesuļvētras" ("Twisters") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

"Ģimene burkā" – jauna sezona

Ar astoto sezonu atgriežas realitātes šovs "Ģimene burkā" – iespēja iepazīties gan ar jaunām ģimenēm, gan atkalredzēties ar šova ilggadējiem dalībniekiem, kuri skatītājiem ne tikai atklās savas dzīves aizkulises, bet arī risinās īstus attiecību saspīlējumus.

Lielo atgriešanos piedzīvos skatītāju iemīļotā Bindru ģimene, ar savu ikdienu dalīsies jaunpienācēji Rāceņi un iepriekšējā sezonā iepazītie Folkmaņi, kā arī šova veterāni Kuģu ģimene. Ko vēlmju burka viņiem nesīs šosezon? Tāpat turpmāk katru ceturtdienu izaugsmes trenere Vita Solo jaunajā "Burku studijā!" palīdzēs dziļāk izprast sarežģītākos ģimenes jautājumus, kā arī mudināt dalībniekus un skatītājus beigt gaidīt un sākt runāt par pastāvošajām problēmām. "Ģimene burkā" ir ikdienas realitātes šovs, kas iekarojis skatītāju sirdis ar savu patiesumu, atklātību un ģimeņu drosmi parādīt savu ikdienu un attiecības visas Latvijas priekšā. Šovā iespējams sekot līdzi Latvijas ģimeņu ikdienai, piedzīvojot plašu emociju gammu. Ar vēlmju burkas palīdzību ģimenes risina sasāpējušus jautājumus, aktualizē neatrisinātas problēmas un cenšas kopīgi iet uz labāku un saskanīgāku kopdzīvi, skatītājiem sniedzot vērtīgus padomus par ģimenes attiecībām un to uzlabošanu.

Pašmāju attiecību realitātes šovu "Ģimene burkā" skatieties jebkurā laikā televīzijas platformā "Tet TV+" un darbdienu vakaros no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.05 TV kanālā "360".