Aktieris Roberts Daunijs juniors atgriežas "Marvel" multiversā kā ļaundaris
foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Roberts Daunijs juniors ar brāļiem Russo.
Kino
2024. gada 29. jūlijā, 10:30

Aktieris Roberts Daunijs juniors atgriežas "Marvel" multiversā kā ļaundaris

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Aktieris Roberts Daunijs juniors atgriezīsies "Marvel" kinematogrāfiskajā visumā kā viens no ikoniskākajiem komiksu ļaundariem.

Aktieris Roberts Daunijs juniors atgriežas "Marvel...

Tā vietā, lai atgrieztos savā leģendārajā Dzelzs vīra tērpā - komiksu varoņa tēlā, kuru viņš atveidoja vairāk nekā deviņās "Marvel" filmās, aktieris spēlēs Doktoru Dūmu jaunajā "Atriebēji" daļā. Interesanti, ka tiek uzskatīts, ka Doktors Dūms savā ģenialitātē ir ļoti līdzīgs Dzelzs vīram. 

“Jauna maska, tas pats uzdevums,” sacīja Daunijs juniors. “Ko es jums teicu? Man patīk spēlēt sarežģītus tēlus.”

foto: Albert L Ortega/Shutterstock/ Vida Press
Roberts Daunijs juniors atgriežas kā "Marvel" ļaundaris Viktors von Dūms.
Roberts Daunijs juniors atgriežas kā "Marvel" ļaundaris Viktors von Dūms.

Saskaņā ar preses relīzē publicēto informāciju, “Atriebēji: Liktenīgā diena” uz kino ekrāniem nonāks 2026. gada maijā, savukārt 2027. gadā būs skatāma filma “Atriebēji: Slepenie kari”.

Viens no filmas režisoriem Džo Russo norādīja, ka Daunija juniora atgriešanās “Marvel” komandā ir “pierādījums neiedomājamām iespējām “Marvel” multiversā” un ka viņš ir “vienīgais cilvēks, kurš varētu spēlēt Viktoru fon Dūmu”.

"Oskara" balvas ieguvējs Roberts Daunijs juniors jau iepriekš izteicies par savu gatavību atgriezties "Marvel" pasaulē, sakot, ka ""Marvel" ir neatņemama mana DNS sastāvdaļa”.

Dauniju junioru "Marvel" fani pirmo reizi iepazina kā supervaroni Dzelzs vīru 2008. gada tāda paša nosaukuma filmā, kurai sekoja arī divi turpinājumi. Viņš piedalījās arī vairākās “Marvel” franšīzes filmās, tostarp “Zirnekļcilvēks” un “Atriebēji”. Dzelzs vīrs tika nogalināts 2019. gada filmā “Atriebēji: Noslēgums”.