Megana Mārkla grib aizmukt no stresa pilnās dzīves
foto: Mirrorpix / Vida Press
Megana Mārkla.
Slavenības

Megana Mārkla grib aizmukt no stresa pilnās dzīves

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Megana Mārkla vēlas pavadīt vairāk laika ar ģimeni un draugiem un atpūsties kopā ar draudzenēm.

Megana Mārkla grib aizmukt no stresa pilnās dzīves...

Tiek ziņots, ka Megana Mārkla meklējot kādu “attālu salu”, kur doties brīvdienu ceļojumā kopā ar vīru princi Hariju un abiem bērniem – princi Ārčiju un princesi Lilibetu. Viņa vēloties pavadīt nākamos pāris mēnešus “atpūšoties un izklaidējoties pēc līdz šim stresa pilnā gada”. Par to žurnālam “OK!” pastāstījis kāds Saseksas hercogu ģimenei pietuvināts avots. Paziņa izteicies: “Megana vēlas aizmukt kopā ar Hariju un bērniem uz kādu attālu salu, lai viņi varētu izklaidēties kā ģimene bez jebkāda ārēja spiediena un baudīt absolūtāko greznību.”

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

“Ārčijs un Lilibeta tagad ir tajā vecumā, kad var ļauties piedzīvojumiem, un Megana pat ir runājusi par ceļojumu uz Disnejlendu, jo zina, ka viņus tur labi pieskatīs un cik ļoti bērniem tas patiktu. Lilī šobrīd ļoti patīk Disneja princeses un viņa justos savā elementā”, izteicies iekšējās informācijas avots.

Ārčija un Lilibetas gādīgā māmiņa arī vēlas vairāk laika pavadīt kopā ar saviem draugiem un doties kādos ceļojumos kopā ar draudzenēm. Avots turpinājumā piebildis: “Viņa arī vēlētos, lai kopā ar draugiem un bērniem dotos kādā ceļojumā, varbūt pamēģinātu glamūrīgu pārgājienu uz kādu no nacionālajiem parkiem.”