foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - lielās pandas Po jaunie piedzīvojumi, izcila drāma un slavēts seriāls
Seriāls Gilmoru meitenes (Gilmore Girls) ir amerikāņu komēdijdrāma septiņu sezonu garumā.
TV
2024. gada 4. jūlijs, 17:22

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - lielās pandas Po jaunie piedzīvojumi, izcila drāma un slavēts seriāls

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties animācijas filmu visai ģimenei "Kung Fu Panda 4", franču drāmu "Kritiena anatomija" un seriālu "Gilmoru meitenes".

Panda atkal cīņā!

Kauties protošās lielās pandas Po jaunie piedzīvojumi klāt, un tie ir ne mazāk episki kā iepriekš!

Panda vārdā Po pazīstams arī kā Pūķa Cīnītājs, ir slavens ar īpašajām cīņas mākslas prasmēm, ar ko ir uzvarējis pasaules līmeņa ļaundarus. Nu liktenis viņam ir sagatavojis ko jaunu – kļūt par Miera ielejas garīgo vadoni. Hmm… Tas varētu būt pagrūti… Pirmkārt, Po par garīgo vadību zina tikpat, cik par diētām (neko), un, otrkārt, viņam ātri jāatrod un jāapmāca jauns Pūķa Cīnītājs! Vēl uzrodas varenā burve Tā Hameleone – sīka ķirzaka, kas vēlas atņemt Po Gudrības spieķi un iegūt mūžīgu spēku.

Vai bija noziegums?

Franču drāma "Kritiena anatomija" ("Anatomie d’une chute") šogad saņēma piecas "Oskara" nominācijas un vienā no kategorijām arī triumfēja – saņēma balvu par labāko oriģinālo scenāriju.

Divi rakstnieki, vāciete Sandra un francūzis Samuels, kopā ar abu 11 gadu veco dēlu Danielu dzīvo Francijas Alpos, prom no visas pasaules. Kādu dienu Daniels atrod tēvu, mirušu ģimenes mājas priekšā. Tiek uzsākta aizdomīgās nāves izmeklēšana. Sandra ir vienīgā aizdomās turamā, taču nav skaidrs, par ko viņu īsti apsūdz – vai ir noziegums būt veiksmīgākai par savu vīru? Šis jautājums ir daudz svarīgāks par to, ko cenšas atrisināt tiesnesis.

Burvīgi un dumpīgi

Seriāls "Gilmoru meitenes" ("Gilmore Girls") ir amerikāņu komēdijdrāma septiņu sezonu garumā.

Laipni lūgti Stārsholovā, Konektikutā, burvīgā, nelielā un mazliet neparastā pilsētiņā, kas pazīstama ar zaļiem zālieniem, dēlīšiem apšūtām mājiņām un gana daudz savdabīgu personību, lai katrs siena ķīpu brauciens, parāde vai pikniks būtu pilns ļaužu. Šeit iepazīstam 32 gadus veco Lorelaju Gilmoru, kura izveidojusi ērtu, siltu un ar kofeīnu piepildītu dzīvi sev un savai tikpat ietiepīgajai pusaugu meitai Rorijai. Taču, kad Rorijas sapni par privātskolu un Hārvardu aizēno domas par puišiem un pusaudžu pašpaļāvība, vientuļā māte Lorelaja meitā sāk manīt savu jaunības dumpīgumu pirms 16 gadiem.

Tēmas