foto: Publicitātes (Roberts Vidzidskis)
Festivāls "Laba daba" izziņo nākamos šā gada māksliniekus
"Labā dabā" pērn.
Mūzika
2024. gada 16. maijs, 10:29

Festivāls "Laba daba" izziņo nākamos šā gada māksliniekus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

No 12. līdz 14. jūlijam notiekošais mūzikas un mākslas festivāls “Laba daba” turpina kuplināt muzikālo programmu -  tā pilnveidojas ar kora, postfoka, folka, roka, perkusiju, joku, dzejas un mūzikas saspēles noskaņām.

Uz festivāla mūzikas skatuvēm papildus jau izziņotajiem māksliniekiem kāps arī postfolka apvienības “Jauno Jāņu orķestris” un “Zāle”,  turbofolka vienība “Oranžās brīvdienas”, perkusionisti “Zemedunn”, folkloras apvienība “Ogas”, rokgrupas “Krāsa”, “Lapsene” un “Vecās mājas”, Latvijas Universitātes koris “Dziedonis”, dzejas un mūzikas saspēles duets Marija Luīze Meļķe un Edgars Rubenis, kā arī Ufo ar muzikālu stāvizrādi.

2024. gada galvenie festivāla viesi būs “GusGus” no Islandes. Festivālā uzstāsies arī “Dzeltenie pastnieki”, “Laika suns”, “Jakob Noiman Band”, “Inokentijs Mārpls”, “Baložu pilni pagalmi”, Elizabete Balčus, “Voiceks Voiska”, “All Day Long”, “Nostra”, “Depustūtes”, “Mungo’s Hi Fi” no Lielbritānijas, “Abeneko & The Positive Mind” no Tanzānijas, pakistāņu duets “Ashraf Sharif Khan & Viktor Marek” un “BaWN” no Ukrainas.

Programma tiks papildināta, gan ar skatuves mākslas, kino, amatniecības un plašu aktivitāšu programmu dažāda vecuma grupām. Mūzikas un mākslas festivāls “Laba daba” jau trīspadsmito reizi norisināsies LU atpūtas kompleksā “Ratnieki” Līgatnes pagastā, šoreiz – no 12. līdz 14. jūlijam.

Neaizmirstamākie mirkļi no festivāla "Laba daba 2013"

gallery icon
77