Trakā pasaule
2024. gada 31. marts, 06:33

Modes mākslinieces Smelteres mazmeita ierodas uz mīlas šovu ar precētu onkuli

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Pašmāju attiecību šovam "Mīlas nometne", kas filmēts Gruzijā, nesen pievienojās jaunpienācēji – triju bērnu tētis uzņēmējs Oskars Bērziņš un 18 gadu vecā Anna, kas mācās Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas 12. klasē un ir leģendārās modes mākslinieces Asnates Smelteres mazmeita.

Kad Gruzijas kalnu ciematiņā šova "Mīlas nometne" dalībnieki ieraudzīja jaunpienācējus Annu un Oskaru, tas vairākiem izraisīja pamatīgu izbrīnu pāra krietnās gadu atšķirības dēļ. Pat šova "Mīlas nometne" mentors Arturs Šulcs vaicāja, kāpēc jauna meitene ir kopā ar tēva vecuma vīrieti? Un tad arī pats atzina, ka noteikti tas meitenei dod drošības sajūtu un nepiedzīvoto tēta mīlestību, kuras pietrūcis bērnībā.

foto: Ekrānuzņēmums
Annas un Oskara mīlas romāns beidzās tikpat ātri, cik iesākās. Tagad abi palikuši tikai paziņu statusā un reizēm sarakstās.

Juridiski Oskars vēl skaitās precēts vīrietis, bet ar bijušo sievu kopā vairs nedzīvojot. Turklāt Anna arī iepazinusies ar dažiem Oskara bērniem, ir tikusies ar drauga lauleni, turklāt atzīst, ka viņai pat simpatizē šī sieviete. Greizsirdību par to, ka Oskaram jau aiz muguras ir ilggadēja attiecību pieredze, laulība un bērni, viņa nejūtot. Oskars sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" apstiprina – laulībā ar modeli, kas par viņu 20 gadu jaunāka, nodzīvojis 13 gadu: “Kaut visiem tā izdotos!”

foto: Publicitātes
Annas un Oskara mīlas romāns beidzās tikpat ātri, cik iesākās. Tagad abi palikuši tikai paziņu statusā un reizēm sarakstās.

Vai attiecības ar gados vecāku vīrieti ir slimas?

Visasāk par jaunpienācēju pāra attiecībām šovā izteicās dalībnieks Rolands, kas uzskata, ka šīs attiecības ir slimas un neesot viņam ētiski pieņemamas, jo Oskars varētu pēc gadiem būt Annas tētis. Arī pārējie dalībnieki, iepazīstot Annu un Oskaru, atzina, ka viņiem ir citas vērtības un īpaši negribas šā pāra sabiedrību, jo šova jaunpienācēji esot atbraukuši izklaidēties, nevis stiprināt savas attiecības un strādāt pie tām.

Arī Oskars ar Annu TV šova ēterā pavēstīja, ka viņi neiederas šajā kompānijā. Oskars pat piebilda, ka nekādā gadījumā nevēlas līdzināties pārējiem pāriem un tam, kā viņi uztver pasauli sev apkārt. Šova dalībnieki izteica dažādus argumentus, kāpēc Oskars un Anna viņiem nav pieņemami, uz ko pāris aizstāvējās, kā nu mācēja, izrādot arī agresīvākas emocijas, līdz ar to izcēlās konflikts un izskanēja arī asāka vārdu pārmaiņa. Oskars sāka aizrādīt citām šova dalībniecēm, ka galds, pie kura sēž, nav vairākas dienas noslaucīts, kā arī izteica piezīmi vienam no šova dalībniekiem par izskatu. Anna savukārt atklāja, ka nespēj ar citām šova dalībniecēm atrast kopēju valodu. Tāpēc, nerodot sabiedrotos un saprotot, ka nav jēgas turpināt dalību šovā, Anna un Oskars to pameta.

Ko par mazmeitas dalību šovā domā slavenā vecmāmiņa?

Sarunā ar "Kas Jauns" Oskars teic, ka viņš un Anna šajā šovā bijuši provokācijas dēļ – lai pārējie dalībnieki var mesties virsū un dot padomus, kā ir “jābūt pareizi”. “Mēs ienācām šovā ar atvērtu sirdi. Ļoti ātri kļuva skaidrs, ka mēs tur neiederamies un esam lieki, un ļoti ātri pieņēmām lēmumu, ka labāk dodamies prom un braucam izbaudīt naktsdzīvi,” tā Oskars.

Par mazmeitas dalību šovā saudzīgs komentārs bija Annas slavenajai vecmāmiņai modes māksliniecei Asnatei Smelterei: “Saņemtais piedāvājums filmēties televīzijas šovā, turklāt vēl skaistā Gruzijas kalnu pilsētiņā, manai mīļajai mazmeitai bijis neatvairāms. Bet 18 gados meitenes vēl neaptver, ka arī kalnu ciematiņos var sastapties ar “smagiem zemūdens akmeņiem”! Saprotams, ka tas arī bija iemesls, kāpēc mazmeita pārtrauca šo ilūziju pilno ceļojumu un devās atpakaļ uz mājām.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Annas Smelteres vecmāmiņa – modes māksliniece Asnate Smeltere

Uzzināt, kādas ir Annas domas par šovā notiekošo un attiecībām ar Oskaru, neizdevās – viņa uz zvaniem izvēlējās neatbildēt. Bet Oskars atklāj – abi vairs netiekas, nopietnas attiecības nav izveidojušās. “Kad devāmies uz šovu, nezinājām tā konceptu un nosaukumu. Domājām, ka tas ir šovs, kur pāri iepazīstas, un tad vai nu izveidojas attiecības, vai arī neizveidojas. Ieradušies sapratām, ka tur ir pāri, kas kopā jau desmitiem gadu un risina savas problēmas. Mēs nemaz neatbildām tam formātam, jo mums jau nebija kopdzīves pirms šova, mēs tikai draudzējāmies. Man kopā ar Annu bija interesanti, jo viņa bija mācījusies un dzīvojusi Londonā, viņai bija savs skatījums uz lietām un mūziku, savukārt viņu uzrunāja mana dzīves pieredze.”

Tēmas