TV
2024. gada 23. februāris, 12:12

Šovu zvaigzne Magone dodas uz Rīgu, lai pieķertu jauno kavalieri Toļiku melos

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna dodas uz Rīgu, lai satiktu savu pielūdzēju Toļiku, taču ieplānotais randiņš ātri vien uzņem jaunus apgriezienus - puisis tikšanos atceļ, sakot, ka ir smagi saaukstējies. Taču Magone nolemj plinti krūmos nemest. Viņa kopā ar draudzeni Ilvu plāno sasirgušo apciemot.

Magone saņēmusi no Toļika savādu balss ziņu, kurā vīrietis, visai mākslīgi klepojot, saka, ka tikšanos nāksies atcelt, jo ir saslimis. Šova zvaigznei situācija šķiet aizdomīga, tāpēc nolemj Toļiku pārsteigt un dodas uz Rīgu tik un tā.

Galvaspilsētā Magone satiek draudzeni Ilvu. Abas nolemj iepirkties Centrāltirgū, lai sagādātu Toļikam dažādus labumus, kas palīdzētu ātrāk izveseļoties. Spriežot, ko tad īsti pirkt, Magone secina, ka neko daudz par Toļiku nemaz nezina...

Magone sāk prātot, ka patiesībā Toļika uzvedība jau kādu laiku ir bijusi aizdomīga. Tad sieviete atminas Valentīndienas vakara notikumus: “Tajā vakarā es viņam teicu, lai nākamajā nedēļā brauc ciemos. Viņš neko neatbildēja un neatbrauca. Varēja vismaz veļas mašīnu man sataisīt, aiziet kopā uz veikalu, nevis komentēt, cik daudz man netīras veļas. Varēja taču palīdzēt kā vīrietis un topošais ģimenes galva un atrisināt šo problēmu!”

Pēc iepirkšanās abas draudzenes dosies pie Toļika, lai aizvestu produktus un noskaidrotu, vai viņš ir patiesi ir saslimis. Vai Magones kavalieris visu šo laiku ir bijis atklāts vai arī vīrietis ko slēpj? To lūkojiet šovā "Slavenības. Bez filtra".