foto: ekrānuzņēmums no video
Nākamgad Dzintaru koncertzālē uzstāsies Krievijā par ārvalstu aģentu pasludinātais humorists Galkins
Maksims Galkins.
Slavenības
2023. gada 14. decembris, 10:27

Nākamgad Dzintaru koncertzālē uzstāsies Krievijā par ārvalstu aģentu pasludinātais humorists Galkins

Jauns.lv

Nākamā gada 9.augustā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Krievijā par ārvalstu aģentu pasludinātais humorists Maksims Galkins, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Danute Vareikaite.

Aizvadīto gadu laikā Galkins gandrīz nepārtraukti atrodas pasaules turnejā pa visiem kontinentiem un valstīm. Mākslinieka turnejas grafiks ir ieplānots pa stundām, tomēr katru dienu notiek kas jauns, par ko gribas pastāstīt no skatuves. Tā dzimst jauna programma "Skaistā tuvotne", ko Latvijas publika ieraudzīs šovasar. 

Parodists un televīzijas raidījumu vadītājs Galkins, kurš nosodoši ir izteicies pret Krievijas sākto karu Ukrainā, 2022.gadā tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras "pilda ārvalstu aģenta funkcijas".

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Galkins atrodas ārpus Krievijas. Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja karu. Mākslinieks uzstājies arī ASV, Latvijā un Polijā.

Krievijas Tieslietu ministrija, papildinot fizisko personu - "ārvalstu aģentu" - reģistru, apgalvoja, ka Galkins nodarbojas ar politisku darbību, saņemot finansējumu vai cita veida palīdzību no Ukrainas.