foto: instagram.com/annasedokova/
"Es izvēlējos sevi un nedarīju kaut ko ģimenes dēļ," Sedokova atzīstas, ka abiem ar Timmu ir nesaskaņas
Jānis Timma un Anna Sedokova.
Slavenības
2023. gada 29. novembris, 15:16

"Es izvēlējos sevi un nedarīju kaut ko ģimenes dēļ," Sedokova atzīstas, ka abiem ar Timmu ir nesaskaņas

Jauns.lv

Trīs laulības gadu laikā latviešu basketbolists Jānis Timma un krievu dziedātāja Anna Sedokova ne reizi vien šķīrušies un strīdējušies publiski. Šobrīd pāris dzīvo šķirti, bet negrasās likt punktu savām attiecībām.

Aiz 40 gadus vecās dziedātājas pleciem jau ir neveiksmīgi romāni, kas lauza viņai sirdi. Anna Sedokova vēlētos saglabāt ģimeni ar kārtējo izredzēto - basketbolistu no Latvijas Jāni Timmu, taču patlaban viņa iecerējusi vairāk domāt par savām vēlmēm, raksta "StarHit".

"Es šobrīd nevaru skaidri iezīmēt, kāds ir mūsu attiecību posms. Esmu pieņēmusi tos lēmumus, kas varbūt nav superīgi ģimenei, bet toties man ir labi. Tajā brīdī es izvēlējos sevi un ģimenes dēļ kaut ko nedarīju. Uzskatu, ka tas bija jādara vienmēr, vajadzēja to iemācīties agrāk," sarunā ar žurnālistiem atklāja Sedokova.

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Ir cilvēki, kuri uzskata, ka Annas un Jāņa savienībai nav atlikusi ilga pastāvēšana, jo zvaigzne it visur meklē materiālu labumu. "Viņa šķirsies no sava Jāņa, viņa viņu pametīs, jo viņa nekad mūžā nebūs kopā ar vīrieti, kurš nespēj nest finansiālas pienesumu viņas muzikālajiem projektiem, viņas smalkajai dzīvei," šādu secinājumu izdarījis menedžeris Ivans Irbis.

Runājot par pašu Jāni Timmu, viņš bieži vien atzīstas, ka ilgojas pēc mīļotās dzīvesbiedres. "Viņi grib redzēt manas emocijas, bet es vispār nesmaidu. Jauna nodaļa," ne tik sen pasūdzējās 31 gadu vecais basketbolists.