foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - bruņrupuču aizraujoši piedzīvojumi, "Zelta laikmeta" otrā sezona un seriāls krimināldrāmu cienītājiem
Kadrs no filmas "Bruņurupuči Nindzjas: Mutantu haoss" ("Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem").
TV
2023. gada 1. novembris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - bruņrupuču aizraujoši piedzīvojumi, "Zelta laikmeta" otrā sezona un seriāls krimināldrāmu cienītājiem

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Trīpainsa", kostīmdrāmas "Zelta laikmets" otro sezonu un animācijas piedzīvojumu filmu "Bruņurupuči Nindzjas: Mutantu haoss".

Enerģijas virpulī

Bruņurupuči Maikijs, Donijs, Leo un Rafs atgriežas animācijas piedzīvojumu filmā "Bruņurupuči Nindzjas: Mutantu haoss" ("Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem").

Gadiem ilgi dzīvojuši slepenībā no cilvēku pasaules, brāļi nolemj iekarot ņujorkiešu sirdis cerībā, ka, paveicot ko īsteni varonīgu, cilvēki viņus pieņems kā parastus pusaudžus. Nejaušība viņus saved kopā ar Eiprilu, kura palīdz viņiem iesaistīties cīņā ar noslēpumainu noziedzīgo sindikātu. Drīz viņi attopas notikumu virpulī, kad viņiem pretī stājas mutantu armija, un mutantu haoss var sākties!

Filmas viens no producentiem un arī scenārija autoriem ir Holivudā atzītais komēdijmeistars Sets Rogens. Viņš garantē, ka nebūs neviena garlaicīga brīža. Savu artavu tajā dod jaunais animācijas stils, ko tik izcili nesen atrādīja Zirnekļcilvēka sāga. Un tas, ka animācija ir pavisam jaunā līmenī, devis papildu stimulu arī scenārija autoriem, kas meklējuši jaunus izaicinājumus. “Filma ir pārpilna ar padsmitnieku enerģiju – kad tu nespēj turēties robežās, dari visu, kas patīk. Tieši tādam animācijas stilam mēs centāmies rakstīt savu scenāriju – un tādā nedrīkst būt garlaicīgu ainu, jo visa filma tā vien dzirksteļo no tās enerģijas,” pauž Rogens, kura mīlestība pret visiem zināmo bruņrupuču piedzīvojumiem sakņojas jau bērnībā. Tad viņš ar savu draugu, citu filmas producentu un scenārija autoru Evanu Goldbergu, saskatījušies komiksus un multenes par Leonardo, Rafaelu, Donatello un Mikelandželo, metušies trenēties karatē. “Man tik ļoti patika Mikelandželo, ka tētis man sarūpēja nunčakus, un es ar tiem ātri vien pāršķēlu sev galvu,” atminas Rogens.

Elites intrigas

Klāt seriāla "Zelta laikmets" ("Gilded Age") otrā sezona!

Zelta laikmets bija strauju ekonomisko pārmaiņu laiks, kad bagātību varēja ātri iegūt un pazaudēt un radās lielāka nošķirtība starp veco un jauno naudu. Stāsts sākas 1882. gadā, kad jaunā Meriana Bruka, bez vecākiem palikusī dienvidu ģenerāļa meita, pārceļas uz Ņujorku pie savām “vecās naudas” tantēm Agneses van Rijnas un Eidas Brukas. Kopā ar Pegiju Skotu, veiksmīgu afroamerikāņu sievieti, Meriana nejauši nonāk sociālā kara krustugunīs starp vienu no tantēm, kas nākusi no bagātas ģimenes, un viņas bagātajiem kaimiņiem, nežēlīgo dzelzceļu magnātu Džordžu Raselu un viņa ambiciozo sievu Bertu.

Noslēpumi Trīpainsā

"Trīpainsa" ("Three Pines") stāsta par inspektoru Armandu Gamāžu, kas izmeklē krimināllietas Kanādas ciematiņā Trīpainsā.

Ilgi un rūpīgi glabāti noslēpumi, ko risināt, un paša dēmoni, ar kuriem cīnīties, – Gamāžam darba netrūkst! Galvenajā lomā seriālā ir britu aktiermākslas veterāns Alfrēds Molina, bet stāsts balstīts kanādiešu rakstnieces Luīzes Penijas darbu motīvos.

Tēmas