TV
2023. gada 15. oktobris, 10:27

VIDEO: saņēmusi kritiku no faniem, šovu zvaigzne Magone dodas jaunas kleitas meklējumos

Jauns.lv

Pēc saņemtām naidīgām fanu vēstulēm šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna dodas uz vietējo apģērbu veikalu, lai ieviestu sev jaunas vēsmas garderobē.

Iepirkšanos pamudinājuši Magones fani, kuri nekautrējoties viņai veltījuši skarbu kritiku sociālajos tīklos: "Nesen biju ar Andrīti randiņā, un man bija melna kleita. Cilvēki pēc tam nolēja mani ar putru, ka man neesot nekādu kleitu. Jā, mans skapis ir miskaste un salauzti kurmju rakumi.”

Ienākot veikalā, Magone samulst, jo īsti nezina, kas viņai varētu patikt un ko vispār vēlas. Aizkadru intervijā atklājas, ka Magonei nav ne jausmas, kas ir stils, taču zina, ka vēlas ko īpašu un piesaistošu, kas akcentētu viņas personību.

“Es nemaz nezinu, kas ir stils. Es velku to, kas ir pieejams, principā, kas man ir, to es ņemu, bet, ja ieejam veikalā, tad man interesē neredzēts, rets un īpašs, ar kaut ko piesaistošu. Tāds pats kā es!” pauž Magone.

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon