Bībers uzaicināja uz randiņu precētu modeli, nu viņa šķiras no vīra. FOTO
Modele Lara Stouna un britu komiķis Deivids Valjamss apprecējās 2010. gada 16. maijā Londonā.
Slavenības
2015. gada 6. marts, 15:51

Bībers uzaicināja uz randiņu precētu modeli, nu viņa šķiras no vīra. FOTO

Jauns.lv

Pēc nepilniem pieciem laulībā nodzīvotiem gadiem šķiras nīderlandiešu modele Lara Stouna. Vieni viņu labāk zina kā talantu šova „Britain’s Got Talent” žūrijas pārstāvja Deivida Valjamsa sievu, citi kā modeli, kura pavisam nesen pozēja kopā ar Džastinu Bīberu zīmola „Calvin Klein” apakšveļas reklāmā.

Britu bulvārpreses izdevums „The Sun” vēsta, ka britu komiķis Deivids Valjamss (43) un nīderlandiešu modele Lara Stouna (31) nolēmuši šķirt savu nepilnus piecus gadus ilgo laulību. Šobrīd gan pāris piekritis pārbaudes laikam, juridiski vēl nesniedzot tiesā dokumentus.

Publikācijā teikts, ka otrdienas vakarā Lara sakravājusi mantas, paņēmusi dēlu Alfredu (2) un suni Bertu, un pametusi ģimenes māju Londonā. Deivids jūtoties absolūti „sagrauts”, taču ir apņēmības pilns atgūt savu 12 gadus jaunāko sievu.

„Deivids cenšas rādīt brašu vaigu,” norāda kāds paziņa. „Taču viņam tuvi cilvēki ļoti raizējas, jo zina, ka viņš jūtas sagrauts.”

Pāra kopējais kapitāls novērtēts nepilnu 19 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, no kuriem 16.3 miljonus sastāda Deivida ienākumi, bet 2.6 miljonus – Laras.

Lai gan pēdējā laikā pāris nav bieži redzēts kopā apmeklējam saviesīgus pasākumus, vēsts par šķiršanos draugiem ir liels pārsteigums. Priekšpēdējā reize, kad Deivids un Lara redzēti kopā, bija Eltona Džona un Deivida Fērniša kāzas, kas notika aizvadītā gada 21. decembrī. Pēc tam divas dienas vēlāk Deivids un Lara apmeklējuši Londonā iestudēto izrādi „Edvards Šķērrocis”. Tā bijusi pēdējā reize, kad pāris redzēts izejam sabiedrībā kopā.

Kāds no paziņām, kas vēlējies palikt anonīms, teic, ka draugi esot šokā par šķiršanās vēsti. Viņi bijuši pārliecināti, ka šī laulība ir stipra. Draugi arī izteikuši cerību, ka Deivids un Lara tomēr salabs un nolems laulību saglabāt.

„Deivids cer, ka tas ir pārejoši un viņi spēs laulību atjaunot, jo īpaši tāpēc, ka visā ir iesaistīts arī bērns,” norāda paziņa

Deivids un Lara sāka satikties 2009. gadā pēc tam, kad Valjamss bija aizvedis modeli noskatīties „Chelsea” komandas futbola spēli. Bet pēc tās aktieris Laras māju piepildījis ar ziediem.

Pāra romantiskās attiecības aizsākās pēc tam, kad Lara tikko kā bija beigusi ārstēšanās kursu rehabilitācijas klīnikā, kur centās atbrīvoties no alkohola atkarības.

Nīderlandiešu modele pirmajā randiņā „loti nervozējusi”, bet drīz vien apjautusi, ka abus vieno „ļoti savāda humora izjūta”. Reiz kādā intervijā Lara paskaidroja, ko viņa ar to domājusi, atklājot kādu piemēru no abu romāna sākumposma. „Es aizmirsu viņam pateikties par vakariņām, tāpēc nosūtīju īsziņu. Vai zināt, ko viņš man atbildēja? ‘Kas jautā?’ Es jutos šokēta. Es patiešām noticēju, ka viņš mani jau ir aizmirsis. Es tikai vēlāk sapratu, ka viņš tikai pajokojis. Mums kopā it ļoti jautri. Man ir paveicies.”

Deivids Laru bildināja 2010. gadā Losandželosā un jau tā paša gada maijā pāris svinēja kāzas Londonas smalkajā „Claridges Hotel” viesnīcā. Līgava kāzās bija tērpusies mežģīņu un satīna kleitā, kas maksāja 30 000 sterliņu mārciņu. „Esmu neprātīgi iemīlējusies,” īsi pēc kāzām viņa apliecināja izdevumam „Daily Star”. „Nekad neesmu bijusi laimīgāka. Mēs satikāmies ballītē un aizgājām uz dažiem randiņiem. Viņš ir brīnišķīgs. Viņš ir apbrīnojams. Viņš liek man smieties. Viņš ir īsts džentlmenis. Viņš ir mazliet nejauks, bet labā veidā. Emu laimīga.”

Arī Deivids burtiski staroja laimē. „Ir tik jauki iemīlēties, atgriezties pēc darba un sajust, ka tev ir mājas,” viņš norādīja tabloīdam „The Sun” „Es darbā filmējos un mana sieva jautāja – ‘Cikos tu būsi mājās, es gribu zināt, kad man jāsāk gatavot Gana pīrāgu (maltās gaļas un kartupeļu biezputras sacepumu).’ Es nekad nedomāju, ka to piedzīvošu. Starptautiski atzīta supermodele, kas prot pagatavot Gana pīrāgu.”

„Ja tu esi kopā ar kādu, ko dievini, tu jūties laimīgs tikai ar viņu kopā pavadot laiku. Nav visu laiku obligāti jādara kaut kas aizraujošs. Mums abiem patīk skatīties talantu šovu „The X Factor”. Ja Lara ir prom, man ir jāgaida līdz viņa atgriežas, un tikai tad varu skatīties. Tā ir skāde, jo es jau zinu, kas ir izbalsots. Taču mums patīk.”

2012. gada novembrī pāris publiski paziņoja, ka ir pirmā mazuļa gaidībās. „Es ar nepacietību gaidu brīdi, kad būšu tēvs,” priekā dalījās Deivids. „Nevaru sagaidīt, kad pirmo reizi ieraudzīšu mazuli, redzēšu šo mazo cilvēku, kas ir tavs un personas, ko mīli, sajaukums.”

Dēliņš Alfreds pasaulē nāca 2013. gada maijā.

Vēl aizvadītajā gadā žurnālam „Dutch Vogue” Lara teica: „Esmu svētīta; man ir fantastisks vīrs, skaists mazulis, burvīgs suns un super darbs. Dzīve ir laba un normāla.”

2013. gada augustā Deivids publiski pauda visnotaļ savādu atziņu. Viņš izteicās, ka varētu viegli iemīlēties kā sievietē, tā vīrietī, viņš uzskata, ka „ar gadiem cilvēka domas var mainīties” attiecībā uz intīmo dzīvi. Intervijā „Radio Times” viņš norādīja, ka tu iemīlies otra „dvēselē, sirdī un prātā” nevis tajā, kuram dzimuma viņš vai viņa ir piederīgs.

Vēsts par šķiršanos nākusi atklātībā neilgi pēc tam, kad Lara noraidījusi Džastina Bībera uzaicinājumu aiziet ar viņu uz randiņu. Kā zināms, abi pirms vairākām nedēļām pozēja „Calvin Klein” apakšveļas reklāmas fotosesijā.

„Kad viņi fotografējās reklāmai, Džastins bija ļoti tiešs un uzaicināja Laru uz randiņu,” norāda paziņa. „Viņš no sākuma ļāva visam izskatīties pēc joka, taču pēc tam lika lietā visu savu šarmu. No tā gan nekas nesanāca, jo Lara priekšlikumu pieklājīgi noraidīja, jo ir precējusies. Par pārsteigumu, tas neradīja neērtību, un fotosesija varēja turpināties.”

Deividu Valjamsu savulaik vienojušas jūtas ar TV un radio personību, modeli Lizu Snoudonu un „Spice Girls” dziedātāju Džeriju Halivelu.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press