Trakā pasaule
2023. gada 19. septembris, 15:15

"Viņi visi ir mīkstpēdiņi!" - šovu zvaigzne Magone atradusi iemeslu, kāpēc netiek pie vīrieša

Jauns.lv

Šovu zvaigzne Magone ar draudzenes palīdzību likvidē mammas nolietoto gultu, un šis fiziski smagais uzdevums prasa daudz piepūles. Pēdējiem spēkiem gultu izdodas no mājas iznest, taču šis darbs liek Magonei dalīties savās atklāsmēs par vīriešiem.

Magone Liedeskalna šovā “Slavenības. Bez filtra” ir jau devīto sezonu. Šo gadu laikā viņa kameras priekšā ir iemīlējusies, apprecējusies, dzemdējusi bērnu, šķīrusies un tagad ir gatava atkal meklēt jaunu mīlestību. Viņa nebaidās atklāti un tieši paust savas domas par jebkuru dzīves situāciju vai tēmu, taču īpaši skarbs sakāmais viņai ir par vīriešiem.

Šajā reizē Magone, veikusi fiziski grūtu darbu, pauž, ka stiprā dzimuma pārstāvji, iespējams, baidās no viņas, jo fiziski viņa varētu būt spēcīgāka nekā dažs labs vīrietis.

“Lūk, redziet, kāpēc es nevaru atrast vīrieti, jo visi ir mīkstpēdiņi, jo viss ir jādara pašai. Tāpēc neviens vīrietis mani neņem par sievu, jo viņi ir mīkstāki par mani, kurš ar tādu dzīvos. Viņi teica, ka veči ar večiem neguļ, un ja es esmu stiprāka par viņu, tad kam man tāds vajadzīgs," prāto Magone.

Magone uzstājas kopā ar "Bermudu divstūri"

Magone un "Bermudu divstūris" puiši "Tet studio" ballītē.

gallery icon