foto: Instagram
Kimu Kardašjanu nosoda par to, ko viņa atļāvusi izdarīt savai 10 gadu vecajai meitai
Kima Kardašjana ar vecāko meitu Nortu.
Slavenības
2023. gada 30. augusts, 07:10

Kimu Kardašjanu nosoda par to, ko viņa atļāvusi izdarīt savai 10 gadu vecajai meitai

Jauns.lv

Realitātes šova “The Kardashians” zvaigzne Kima Kardašjana kopā ar 10 gadu veco meitu un draugiem devusies atpūtas braucienā uz Japānu. Kima izzina šīs valsts kultūru, apmeklē dažādas pilsētas un nogaršo jaunus ēdienus. Vienā no ekskursijām viņa pieļāvusi aplamību, kuras dēļ bargi nokritizēta.

Kima Kardašjana atļāvusi Nortai un viņas draudzenei nofotografēties, rokās turot asos samuraju zobenus. Meitenes sakrustoja ieročus, bet Kardašjanas meita pat pieskārās ar pirkstu asmenim. “Samuraju māsas,” pie attēla pierakstījusi realitātes šova zvaigzne.

Kardašjanas fani padomāja, ka viņa bērniem atļāvusi ņemt rokās īstus zobenus, un nosodīja viņu par šādu rīcību. “Kāpēc tu pakļauj bērnu briesmām?!”, “Viņa ir pārāk maza šādām izklaidēm”, “Vieglprātīga māte!”, “Bērni nepareizi tur zobenus,” dusmojās Kimas “Instagram” bloga sekotāji.

Kima pastāstījusi, ka viņai ļoti patīk Japāna. Viņa vietējā modes preču veikalā iegādājusies koši rozā Bārbijas stila somu un ar sajūsmu atzinusi, ka īstenojusi savu vislabāko iepirkšanos.

Kardašjana kopā ar meitu apmeklējusi arī teatralizētu geišu priekšnesumu. Pēc izrādes Norta saposusies japāņu nacionālajā tērpā kimono un piedalījusies tējas ceremonijā.