Madonna pēc izveseļošanās atsākusi apmeklēt turnejas mēģinājumus
foto: CAMERA PRESS/Caroline Eluyemi / Vida Press
Popzvaigzne Madonna.
Slavenības
2023. gada 20. augustā, 06:21

Madonna pēc izveseļošanās atsākusi apmeklēt turnejas mēģinājumus

Jauns.lv

Madonna atsākusi piedalīties savas ilgi gaidītās turnejas “Celebration Tour” mēģinājumos. Popzvaigzne sākusi strādāt tikai dažas nedēļas pēc tam, kad brīnumainā kārtā izdzīvoja pēc ārkārtīgi smagās bakteriālās infekcijas, kas gandrīz prasīja viņas dzīvību.

Madonna pēc izveseļošanās atsākusi apmeklēt turnej...

Hita “Material Girl” izpildītāja, kuru pēc noģībšanas pie samaņas atgrieza ar “Narcan” injekcijas palīdzību, jūtas gana atlabusi, un ir atsākusi gatavošanos savai pasaules koncertturnejai.

Saskaņā ar laikraksta “The Sun” publicēto ziņojumu, popzvaigzne “joprojām atrodas atveseļošanās stadijā”, taču viņa nespēj vien sagaidīt, kad varēs izziņot atcelto koncertu jaunos datumus. Kā zināms jūnijā pēc nonākšanas slimnīcā, viņa ar smagu sirdi pieņēma lēmumu atcelt uz vēlāku laiku jūlijā un augustā izziņotos koncertus Ziemeļamerikā. Turneju viņa sāks oktobrī ar iepriekš jau saplānotajiem koncertiem Eiropā.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

“Viņa joprojām ir atlabšanas procesā, bet Madonna deg nepacietībā atgriezties pie mēģinājumiem,” pastāstījis kāds iekšējās informācijas avots.

Citējot popzvaigznei tuvu stāvošu cilvēku, “The Sun” atklāj, ka Madonna rezervējusi “Nassau Coliseum” arēnu Ņujorkā nākamajiem diviem mēnešiem, kas nozīmē, ka viņa gatava atgriezties pie regulāriem mēģinājumiem.

Izskanējušas runas, ka Madonna rezervējusi arī slepenu norises vietu Apvienotajā Karalistē, lai mēģinātu pirms sava pirmā koncerta Londonas “O2” arēnā, kam jānotiek šā gada 14. oktobrī, teikts publikācijā.

“Viņa ir ne tikai izīrējusi Kolizeju Ņujorkā, bet ir arī rezervējusi sev otru pasākumu norises vietu Londonā pēdējai ģenerālmēģinājumu nedēļai,” pastāstījis vārdā nenosauktais informācijas avots.

“Parasti viņa vēlas, lai pēdējā mēģinājumu nedēļa būtu tajā pašā vietā, kur uzsāks savu turneju. Taču grupas “Bink-182” atgriešanās koncertu dēļ “O2” arēna nebūs pieejama viņas komandai līdz pat iepriekšējai dienai.”

Arēnas noslodzes dēļ Madonnai būs mazāk nekā 48 stundas laika, lai izmēģinātu šovu tā norises īstajā vietā.

Pēc hospitalizācijas Madonna sociālajos tīklos pateicās faniem par lūgšanām un informēja par savu veselības stāvokli.

“Es sapratu, cik esmu laimīga, ka esmu dzīva. Un cik ļoti man ir paveicies,” viņa rakstīja. “Paldies visiem maniem eņģeļiem, kuri mani aizsargāja un ļauj man palikt, lai pabeigtu savu darbu.”

Tēmas