Sarūgtinātā Britnija Spīrsa cer atjaunot attiecības ar dēliem
foto: Instagram, Vida Press
Britnija Spīrsa ar dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu 2014. gadā.
Slavenības
2023. gada 11. augustā, 11:30

Sarūgtinātā Britnija Spīrsa cer atjaunot attiecības ar dēliem

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa ļoti cer, ka izdosies sakārtot atsalušās attiecības ar dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu pirms viņu pārcelšanās uz Havaju salām, kur atvases turpinās dzīvi kopā ar tēvu Kevinu Federlainu.

Sarūgtinātā Britnija Spīrsa cer atjaunot attiecība...

Runājot ar “Entertainment Tonight”, kāds informācijas avots atklājis, ka Britnija jūtas “skumja un vīlusies”, ka dēli viņu pamet, pat neatvadoties.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

Tomēr paziņa norādījis, ka popzvaigzne cer “atjaunot attiecības, satuvināties, mācīties no pagātnes un kopīgi strādāt, lai kādu dienu sasniegtu gaišāku un veselīgāku nākotni”.

Šā gada maijā Kevina Federlaina advokāts apsūdzēja Spīrsu, ka viņa nav devusi piekrišanu savam bijušajam vīram par dēlu pārcelšanos.

Drīz pēc tam Spīrsas advokāts Metjū Rozengarts vēstulē nosodīja Federlainu un viņa advokātu par “nevajadzīgas drāmas un viltus strīda radīšanu, publiski apspriežot šo jautājumu”.

Rozengarts norādīja, ka Spīrsai nav nekādu problēmu ar dēlu pārcelšanos uz Havaju salām kopā ar tēvu un viņa sievu Viktoriju Prinsu. Apgalvojumus, ka dziedātāja nereaģējot uz otras puses lūgumiem, advokāts nodēvēja par “nepatiesiem”.

Vēlāk tika atklāts, ka, lai gan Federlains mudinot dēlus satikties ar māti pirms pārcelšanās uz Havaju salām, tomēr neesot skaidrs, vai puiši būs ieinteresēti satikt savu mammu, vai tomēr nē.