Kima Kardašjana kaila reklamē savu šovu. FOTO
Kima Kardašjana ļoti vēlas otru bērnu. Pirms iestājusies grūtniecība viņa nolēmusi pozēt kaila fotogrāfam, jo, esot stāvoklī, ķermenis atkal ievērojami mainīsies.
Slavenības
2015. gada 16. marts, 17:10

Kima Kardašjana kaila reklamē savu šovu. FOTO

Jauns.lv

Ja vien Amerikā populārajam realitātes šovam „Keeping Up With The Kardashians” ir vajadzīgs celt reitingus, tad Kima Kardašjana (34) par to ir jau parūpējusies. Viņa kaila pozējusi fotosesijā, šādi piesakot realitātes šova jaunāko sezonu.

Telekanāls „E! Online” Kardašjanām jau samaksājis lielāko summu televīzijas vēsturē. Viņām par savas ikdienas izrādīšanu šogad piešķirta absolūti neticama summa – 100 miljoni ASV dolāru. Televīzijas pārstāvji norādījuši, ka summa esot adekvāta, jo Kardašjanas šobrīd esot slavas virsotnē. Tomēr kā mēdz teikt – dubults neplīst – un slavenākā Kardašjanu klana pārstāve Kima parūpējusies, lai šova jaunajai sezonai būtu pievērsta nedalīta uzmanība. Viņa izmantojusi triku, kas vienmēr atmaksājas – plikumi piesaista vienmēr.

Kima kaila pozējusi fotosesijā, bet aizkulišu video publiski atrādīts līdz ar Kardašjanu šova jaunās sezonas pirmo pārraidi. Kimas māte un menedžere Krisa Dženere nelielo video klipu publiskojusi „Twitter” kontā tikai dažas stundas pirms ēterā bija gaidāma Kardašjanu šova jaunās sezonas pirmā pārraide.

Meitas Nortas māmiņa fotogrāfam pozē pavisam kaila, intīmās vietas vien piesedzot ar rokām. „Ja es drīzumā palikšu stāvoklī, mans ķermenis atkal mainīsies,” izteikusies Kima. „Tāpēc es šodien pozēju pavisam kaila.”

Fotosesijas nobeigumā Kima aplūko dažus no melnbaltajiem un vēl neapstrādātajiem attēliem uz ekrāna un nosaka: „Tie izskatās tik labi!”.

Kima nesen kā atzinusi, ka abi ar vīru reperi Kanje Vestu tik ļoti cenšas tikt pie otra bērniņa, ka pārim esot „sekss kādas 500 reizes dienā”. Pagaidām gan sapnis nav piepildījies un Kardašjana pat apsverot domu par surogātmātes atrašanu.

TV šova jaunās sezonas pirmajā sērija redzams, kā Kima guļ gultā uz muguras, ļaujot vīra spermai „iesūkties” viņā. „Ārsti teica, ka man kādu minūti pēc seksa ir jāpaguļ.. un man tikko bija sekss pirms jūs ienācāt,” viņa norāda māsām, kuras ienākušas stabā.

Kailfoto sērijas laikā arī Kima zvanījusi vīram, lai viņš steigtos uz studiju un viņi pēc tās varētu pamīlēties, jo Kimai esot ovulācija...

Kima Kardašjana kaila pozē fotogrāfam

Kasjauns.lv / Foto: Instagram