foto: britneybook.com
Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas drīzum'ā gaidāmās biogrāfiskās grāmatas vāks.
Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas drīzum'ā gaidāmās biogrāfiskās grāmatas vāks.
Slavenības
2023. gada 14. jūlijā, 09:55

Atklāts Britnijas Spīrsas biogrāfiskās grāmatas vāks un izdošanas datums

Jauns.lv

Tīmeklī publiskots, kāds būs amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas drīzumā gaidāmās biogrāfiskās grāmatas “Sieviete manī” (“The Woman In Me”) vāks, kā arī atklāts, kad memuāri sasniegs veikalu plauktus.

Atklāts Britnijas Spīrsas biogrāfiskās grāmatas vā...

“[Grāmata]“Sieviete manī” ir drosmīgs un pārsteidzoši aizkustinošs stāsts par brīvību, slavu, mātes lomu, izdzīvošanu, ticību un cerību,” teikts oficiālajā preses relīzē. Solīts, ka grāmata veikalu plauktos nonāks 2023. gada 24. oktobrī.

Kā iepriekš informēja izdevniecība, šī grāmata parāda “mūzikas un mīlestības paliekošo spēku – un to, cik svarīgi ir, lai sieviete stāstītu pati savu stāstu pēc saviem nosacījumiem”.

Grāmatu klajā laidīs izdevniecība “Gallery Books”, kas pieder kompānijai “Simon & Schuster”. “Britnijas liecības atklātā tiesas sēdē par viņas aizbildniecību satricināja pasauli, mainīja likumus un demonstrēja viņas iedvesmojošo spēku un drosmi. Nešaubos, ka viņas memuāri atstās tādu pašu iespaidu un kļūs par gada galveno grāmatu notikumu. Mēs esam ļoti lepni, ka palīdzējām viņai beidzot dalīties ar savu stāstu,” saka izdevniecības “Gallery Books” vecākā viceprezidente un publiciste Dženifera Bergstroma.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

Dziedātājas honorārs par biogrāfisko grāmatu bija 15 miljoni dolāru. Šis izdevniecības darījums ir viens no lielākajiem mūslaiku vēsturē, ko pārspēj tikai citu izdevēju slēgtie līgumi ar princi Hariju, Baraku un Mišelu Obamām par viņu memuāru izdošanu.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

Jaunajā grāmatā Britnija Spīrsa apsolījusi pastāstīt par sava tēva aizbildniecībā pavadītajiem gadiem un ceļu uz brīvību, kā arī par atlabšanas periodu. Memuāros būs runāts arī par dziedātājas romantiskajām attiecībām, piemēram, ar viņas bijušajiem partneriem Kolinu Farelu un Džastinu Timberleiku.

Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks

Britnijas Spīrsas pirmais vīrs Džeisons Aleksandrs, ar kuru viņa bija precējusies 55 stundas