Trakā pasaule
2023. gada 30. jūnijs, 23:52

Sanktpēterburgā vīrietis izmet televizoru pa 18. stāva logu un gandrīz trāpa citiem pa galvu: "Es to nometu, nu un kas? Tas ir mans televizors!"

Jauns.lv

Televizoru izmest pa logu nebūt nav prāta darbs, bet mest to no liela augstuma — vispār noziegums, riskējot nogalināt garāmgājējus. Krievijas otrajā lielākajā pilsētā Sanktpēterburgā jauniešiem paveicās, nekļūstot par šāda nelieša upuriem, taču ar to viss nebeidzās — vainīgais nolasīja īsu filozofisku lekciju, vēsta "Telegram" kanāls "Mežonīgā Pēterburga" (Dikij Peterburg).

"Es nometu savu televizoru, kas tur īpašs? Es skatījos, kur metu. Tas ir mans televizors, nevis jūsu, tas ir mans liktenis, nevis jūsu," pilnā pārliecībā par savu patiesību skaidroja televizora īpašnieks.

Vai likumsargiem ir tikpat savdabīga pieeja, nav zināms.

Šoreiz jaunieši tika sveikā ar izbīli, tomēr reizēm lidojošais televizors trāpa citiem cilvēkiem. Jauns.lv jau vēstīja, ka dramatiski noslēdzies ģimenes strīds Krievijas pilsētā Dzeržinskā — vīrietis dusmās pa otrā stāva logu izmetis televizoru. Diemžēl nelaikā un nevietā atradās kāda garāmgājēja, kura tas uzkrita uz galvas.

Toreiz komentāros ļaudis norādīja, ka viņai paveicās, ka tas bija japāņu LG televizors, nevis kaut kāds padomju "Čaika", vismaz salīdzinoši viegls — cietusī tikusi sveikā ar izbīli un smadzeņu satricinājumu.