Breds Pits apsūdz Andželinu Džoliju vēlmē atņemt viņam bērnus
foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Andželina Džolija un Breds Pits.
Slavenības
2023. gada 1. jūlijā, 07:05

Breds Pits apsūdz Andželinu Džoliju vēlmē atņemt viņam bērnus

Jauns.lv

Breds Pits un Andželina Džolija turpina tiesvedību. Pirmie tiesu darbi tika uzsākti 2016. gadā, kad aktieru pāris sāka laulības šķiršanas procesu. Bijušie laulātie ilgi strīdējās par bērnu aizbildniecību. Šobrīd viņi nodarbojas ar kopīpašumu sadali.

Breds Pits apsūdz Andželinu Džoliju vēlmē atņemt v...

Tagad Breds Pits un Andželina Džolija dala Francijas vīna darītavas “Château Miraval” akcijas. Pēc paziņu teiktā, aktieris ir nopietni apmulsis par bijušās sievas uzvedību, raksta žurnāls “Hello”.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

“Pits uzskata, ka Andželina ne pie kā neapstāsies, lai panāktu to, ko viņa vēlas. Proti, atņems viņam bērnus. Viņš ir pārliecināts, ka visas viņas darbības ir atbildes trieciens. Viņi nevar atrisināt jautājumu mierīgā ceļā. Šī ieilgusī cīņa diez vai beigsies tuvākajā laikā,” izteicies kāds Breda Pita paziņa.

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

Pits arī izteicies par ģimenes skandālu lidmašīnā, pēc kura Džolija pieprasīja šķiršanos. Andželina apgalvoja, ka vīrs pret viņu un bērniem izturējies nežēlīgi. Plašsaziņas līdzekļi rakstīja, ka viņš pacēlis roku pret dēlu Medoksu. Breds paziņoja, ka tas neatbilst patiesībai. Pēc aktiera domām, Andželina ar saviem izteikumiem mēģinājusi kaitēt viņa reputācijai.

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā.

Nesen Džolija aizvedusi meitu Šilo viņas 17. dzimšanas dienā uz Jamaiku. “Breds būtu gribējis kopā ar Šilo nosvinēt viņas dzimšanas dienu, taču tāds variants pat nepastāvēja,” sarunā ar žurnāla “OK!” britu izdevumu izteicies kāds aktierim pietuvināts avots.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

“Protams, viņš to nevar pierādīt, taču ir pārliecināts, ka Andželina tīšām aizveda meitenes prom no pilsētas, lai iespītētu viņam,” norādījis paziņa.

Zinātājs arīdzan apgalvojis, ka Breds Pits ticot, ka “viss mainīsies, kad Šilo oficiāli sasniegs pilngadību”, jo tad Džolija vairs nevarēšot manipulēt ar bērniem.

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā.

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā