Slavenības
2023. gada 29. jūnijs, 17:20

Madonnas ģimene baidījusies, ka viņa pēc nonākšanas slimnīcā varētu neizdzīvot

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas (64) tuvinieki baiļojušies, ka varētu viņu zaudēt pēkšņi radušos smago veselības problēmu dēļ.

Madonnas ģimene sniegusi publiskus komentārus pēc zvaigznes nogādāšanas slimnīcā. Tuvinieki atzinuši, ka sākotnēji baidījušies, ka veselības problēmu dēļ varētu viņu zaudēt.

Kāds vārdā nenosaukts radinieks izdevumam “Daily Mail” pastāstījis - dziedātājas bakteriālā infekcija bijusi tik smaga, ka ģimene baiļojusies, vai Madonna maz izturēs radušos veselības sarežģījumus.

“Dažas pēdējās dienas neviens īsti nezināja, kurā virzienā viss pagriezīsies, un viņas ģimene gatavojās ļaunākajam,” laikrakstam atklājis anonīmais radinieks.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

“Ikviens ticēja, ka mēs varam viņu pazaudēt, tāda bija situācijas realitāte,” viņš piebilda. “Viņa nav dzīvojusi tik veselīgu dzīvi, kādai tai vajadzētu būt viņas vecumā, un pēdējos pāris mēnešus bija ļoti tieva.”

“Viņa domā, ka vēl ir jauna, lai gan patiesībā tāda vairs nav. Viņa arī uzskata, ka ir neuzvarama.” Raizes par Madonnas veselību savedušas kopā viņas ģimeni, pastāstījis vārdā nenosauktais radinieks. Sagaidāms, ka 64 gadus vecā popzvaigzne “pilnībā atveseļosies”, taču tamdēļ uz laiku ir jāatliek visas spēkā esošās darba saistības, tajā skaitā gaidāmās koncertturnejas sākums.

Madonnai 60!

gallery icon

15. jūlijā viņai Kanādā bija paredzēts uzsākt jauno turneju “Madonna: The Celebration Tour”, taču oficiālajā paziņojumā teikts, ka tiks izsludināts jauns sākuma datums. Menedžera Gaja Ozīrija paziņojumā teikts: “Sestdien, 24. jūnijā, Madonnai attīstījās nopietna bakteriāla infekcija, kuras dēļ viņa vairākas dienas pavadīja intensīvās terapijas nodaļā.”

“Viņas veselība uzlabojas, tomēr viņa joprojām atrodas mediķu aprūpē. Gaidāma pilnīga atveseļošanās,” paskaidrojis menedžeris. “Šajā laikā mums būs uz laiku jāpārtrauc visas saistības, tajā skaitā turneju.”

Madonna ar bērniem viesojas Itālijā

Itālijas pilsētā Lečē popzvaigzne Madonna ciemojusies kopā ar adoptētajiem bērniem dēlu Dievidu Bandu un dvīnītēm Esteri un Stellu.

gallery icon

Noslēgumā teikts: “Mēs dalīsimies ar jums sīkākā informācijā, tiklīdz tā būs pieejama, tostarp  par jaunu turnejas sākuma datumu un pārceltajiem šoviem.”

Zināms, ka zvaigzne ne tikai uzturējusies intensīvās terapijas nodaļā, Madonna arī pievienota mākslīgās ventilācijas iekārtai un viņai veikta intubācija, raksta “The Mirror”.

Madonna ieskandina 2023. gadu ar jestru ballīti Malāvijā kopā ar bērniem

gallery icon

Tēmas