foto: Mirrorpix / Vida Press
Grāfam Spenseram ir skarbs vārds, ko teikt par prinča Harija apsēstību ar Čelsiju Deiviju
Princis Harijs ar mammas brāli grāfu Čārlzu Spenseru 2021.gadā, kad Kensingtonas dārzā tika atklāta princesei Diānai veltītā skulptūra.
Slavenības
2023. gada 9. jūnijs, 06:58

Grāfam Spenseram ir skarbs vārds, ko teikt par prinča Harija apsēstību ar Čelsiju Deiviju

Jauns.lv

Princeses Diānas brālim grāfam Spenseram bija pilna sirds, un viņš neatturējies paust savu viedokli publiski, izmantojot “Twitter” kontu. Čārlzs Spensers komentējis kādas žurnālistes izteikumu par savu māsasdēlu princi Hariju un viņa “apsēstību ar bijušo draudzeni Čelsiju Deiviju”.

Princeses Diānas brālis - 59 gadus vecais grāfs Čārlzs Spensers - tviterī skarbi atbildējis uz komentāru par princi Hariju un viņa bijušo draudzeni Čelsiju Deiviju.

Princis Harijs un Čelsija Deivija

gallery icon
30

Šī tēma nonākusi uzmanības centrā, jo tā aktualizēta Saseksas hercoga tālruņa uzlaušanas tiesas prāvā, kurā princis vērsies pret izdevējiem “Mirror Group Newspapers”.

“Daily Mail” žurnāliste Amanda Platella trešdien rakstīja: “Vai Harijs joprojām ir apsēsts ar bijušo mīlestību Čelsiju Deiviju? Tiesas liecībās Harijs viņu piemin 118 reizes, bet Meganu tikai piecas reizes. Nav brīnums, ka Mega neieradās!”

Princis Harijs ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2023. gada jūnijā

gallery icon
19

Grāfs Čārlzs Spensers viņai atbildējis, rakstot: “Nožēlojami, Amanda Platella, jums nav kauna un vēl mazāk ticamības. Pagājušajā reizē, kad es no jums dzirdēju, jūs bijāt vainīga manis apmelošanā, kam piekrita jūsu darba devējs DailyMailUK. Tagad jūs esat nolēmusi (viņu vārdā?) sagrozīt nozīmīgus juridiskus pierādījumus tā, it kā tas būtu kaut kas triviāls.”

Harija kādreizējās attiecības tiesas procesa laikā bija bieži pieminētas, jo tieši šo partnerattiecību laikā notika iespējamā tālruņa uzlaušana.

Princis vainoja Apvienotās Karalistes medijus viņa attiecību iziršanā. “Šāda veida raksti man lika justies tā, it kā manas attiecības ar Čelsiju jau no laika gala būtu bijušas lemtas neveiksmei,” norādīja Harijs.

Prinča Harija bijusī draudzene Čelsija Deivija apmeklē viņa un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
9

“Beigu beigās šie faktori lika viņai pieņemt lēmumu, ka dzīve karaļnamā nav piemērota viņai, un tas mani tolaik ārkārtīgi sarūgtināja,” turpināja princis.

Rakstus, kas sekoja pēc attiecību sabrukuma, Harijs nodēvējis par “sāpinošiem” un “mazliet zemiskiem”, atzīmējot, ka viens no virsrakstiem bijis īpaši cietsirdīgs: “Urā, Harijs ir pamests.”

Saseksas hercogs norādīja: “Tas mudina domāt, ka cilvēki par to priecājas.”

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon
26

Turpinājumā princis pastāstīja, kā plašsaziņas līdzekļi ietekmējuši viņa vispārējo garīgo veselību. “Bija sajūta, it kā es būtu 24 stundu uzraudzībā,” viņš atzina.

Savā liecībā Harijs stāstīja arī par to, kāpēc kopā ar sievu Meganu Mārklu izjuta nepieciešamību atkāpties no karaļnama pienākumu pildīšanas. “Lielā mērā tas bija saistīts ar bulvārpreses nemitīgo ielaušanos, naida kurināšanu un uzmākšanos visos mūsu privātās dzīves aspektos, kas atstāja graujošu iespaidu uz mūsu garīgo veselību un pašsajūtu. Mēs arī bijām ļoti nobažījušies par mūsu dēla drošība,” viņš norādīja.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon
83