foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Dženifera Lopesa vīra dēļ tikusi pie milzīga tetovējuma
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.
Slavenības
2023. gada 23. maijs, 12:43

Dženifera Lopesa vīra dēļ tikusi pie milzīga tetovējuma

Jauns.lv

53 gadus vecā amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa sākusi darbu pie jaunās filmas “Unstoppable”, kuras režisors ir viņas dzīvesbiedrs Bens Afleks, un redzēta Losandželosas ielās ar lielu tetovējumu uz labā pleca.

Zīmējums ar krustā sistu Jēzu Kristu uz Dženiferas Lopesas labā pleca ļoti līdzinās tetovējumam, kāds ir viņas vīram Benam Aflekam uz labās rokas. Tikai ir viena nianse. Dženiferas tetovējums tapis filmēšanas vajadzībām un nav īsts, turpretim Bena roku grezno mūžīgs tintes zīmējums ar krustu.

Tāpat kā Afleka, arī Lopesas tetovējuma krustu ieskauj spilgti sarkani ziedi.

Dženifera bija ģērbusies platos zilos džinsos un violetā topiņā bez piedurknēm, bet kājās bija apāvusi iešļūcenes jeb “jēzenes”. Aktrises apģērbs liecināja, ka filmas darbība varētu norisināties ap gadsimta miju.

Par Lopesas atveidoto varoni pagaidām plašākai sabiedrībai nav nekas vairāk zināms, arī filmas iznākšanas datums vēl nav izziņots. Šobrīd nav arī zināms, vai Bens Afleks pats būs redzams kadrā jeb darbosies tikai kā filmas režisors.

foto: Columbia/Revolution Studios/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Bena Afleka tetovējumu ar krustu var aplūkot filmā “Gigli”(2003), kurā viņš savulaik filmējās kopā ar Lopesu.

Runājot par tetovējumiem, Bena Afleka augumu rotā seši lieli attēli. Pirms dažiem mēnešiem Dženifera atklāja, ka viņa un viņas vīrs tikuši pie nelieliem līdzīgiem tetovējumiem, ar kuriem apliecina viens otram savu mīlestību. Benam zem paduses ir sakrustotas bultas zīmējums un abu vārdu iniciāļi, savukārt Lopesai kreisajā pusē zem krūtīm ir uztetovēta bezgalības zīme ar bultiņu un lasāmi vārdi “Dženifera” un “Bens”.

Gada sākumā Dženifera un Bens uztetovēja viens otram veltītus nelielus tetovējumus.

Vislielākais tetovējums rotā Afleka muguru. Tas ir liels un košs putns, kas Dženiferai nepatīk tā pārāk lielā izmēra un spilgto krāsu dēļ.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon