foto: instagram.com/maxgalkinru
Maksims Galkins caur tiesu prasa atcelt viņam noteikto "ārvalstu aģenta" statusu
Slavenais humorists Maksims Galkins.
Slavenības
2023. gada 15. maijs, 13:14

Maksims Galkins caur tiesu prasa atcelt viņam noteikto "ārvalstu aģenta" statusu

Jauns.lv

Maksims Galkins vērsies Zamoskvoreckas tiesā Maskavā ar prasību, kas apstrīd Krievijas Tieslietu ministrijas lēmumu par viņa iekļaušanu "ārvalstu aģentu" reģistrā, raksta "Meduza".

Prasība, atsaucoties uz tiesas preses dienestu, reģistrēta 11. maijā, ziņo "RIA Novosti". Izskatīšanas datums pagaidām nav noteikts.

Krievijas Tieslietu ministrija Maksimu Galkinu par "ārvalstu aģentu" pasludināja 2022. gada septembrī. Tika pieminēts "ārvalstu finansējums" no Ukrainas un "politiskās darbības veikšana".

Drīz pēc tam Alla Pugačova publicēja ierakstu vīra atbalstam, lūdzot arī viņu ieskaitīt "savas mīļotās valsts ārvalstu aģentu rindās".

Savā ierakstā, kas saņēma simtiem tūkstošu atzīmju "patīk", dziedātāja arī rakstīja, ka solidarizējas ar vīru, kurš ir Krievijas patriots un savai valstij novēl "mierīgu dzīvi" un cilvēku bojāejas pārtraukšanu "iluzoru mērķu" vārdā. 

Pugačova oktobrī paziņoja, ka ir pametusi Krieviju un atrodas Izraēlā.

Maksims Galkins Dzintaru koncertzālē uzjautrina Paulu, Vaikuli, Krūmiņu un citus apmeklētājus

Piektdienas vakarā Dzintaru koncertzālē ar vērienīgu solo koncertu uzstājās Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins. Koncerta apmeklētāju ...

gallery icon
166

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon
370