TV
2023. gada 20. aprīlis, 19:25

Uģi Kuģi nokaitina tas, ka sievu neuztrauc viņa redzes problēmas

Jauns.lv

Realitātes šovā "Ģimene burkā" pēc ārsta apmeklējuma vēdiskais filozofs Uģis Kuģis gūst apstiprinājumu aizdomām, ka viņam ir pasliktinājusies redze. Kuģa sievu Lindu tas izbrīna, jo viņa ikdienā izmaiņas nav pamanījusi. Šāda Lindas attieksme nokaitina Uģi, kurš domā, ka sieva neuztraucas par viņa veselību.

Jau kādu laiku slavenais krišnaīts Uģis Kuģis sūdzas par savu veselību, konkrētāk, viņš pamanījis, ka redze ir pasliktinājusies. Apmeklējot acu ārstu, viņa bažas piepildās, un ārsts iesaka vīrietim veikt lāzeroperāciju.

Atnākot mājās, Uģis savas sajūtas izklāsta sievai, kura īsti netic, ka viņam ir kādas problēmas. “Man grūti noticēt, ka viņš tik tālu neredz, jo tas nav tālu. Viņš droši vien ākstās. Es jau nezinu, kāda tā realitāte ir,” tā par vīru izsakās Linda.

Uģis secina - tas tādēļ, ka sieva nemaz neinteresējas par viņa labsajūtu. Tā nu jautājums par acu lāzeroperāciju paliek uz jautājuma zīmes... "Man patiktu, ka viņa vismaz reizi gadā man pajautātu, kā es jūtos!" Uģis dusmīgs par Lindas attieksmi.

Vairāk par Kuģu ģimenes ikdienu un dzīves notikumiem seko līdzi ģimeņu attiecību realitātes šovā “Ģimene burkā” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.25, kanālā "360TV".