foto: Shutterstock
Četras zodiaka zīmes, kas visstiprāk ir atkarīgas no alkohola
Kāpēc Vēži lieto alkoholu? Lai tiktu galā ar smagiem pārdzīvojumiem vai apslāpētu emocionālās sāpes.
Trakā pasaule
2023. gada 16. aprīlis, 20:48

Četras zodiaka zīmes, kas visstiprāk ir atkarīgas no alkohola

Jauns.lv

Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem vispār nedrīkst atļaut bieži un lielos daudzumos dzert alkoholu, jo tieši viņi biežāk par citiem kļūst par alkoholiķiem, raksta "Life".

Alkohola atkarība ir nopietna problēma, kas skar cilvēkus no visiem sabiedrības slāņiem. Šī slimība ir grūti ārstējama un būtiski ietekmē cilvēka fizisko, emocionālo un garīgo veselību. Noskaidrots, ka 12 zodiaka zīmju pārstāvju vidū ir vairāki, kas ir īpaši vāji alkohola priekšā.

Zodiaka zīme Auns – ietekmējams

Auns ir pazīstams ar savu impulsīvo raksturu un sāncensības garu. Viņi ir dzimuši līderi un bieži riskē, nepadomājot par sekām. Sabiedriskums bieži vien izrādās priekšrocība, palīdzot daudzās dzīves jomās. Taču auni, lai cik paradoksāli izklausītos, brīžiem izceļas ar vāju gribu. Pierunāt viņus iedzert glāzīti vai glāzīti ir daudz vienkāršāk, ja cilvēki atpūšas lielā kompānijā. Auni var lietot alkoholu kā veidu, kā tikt galā ar stresu. Viņi visātrāk kļūst par alkohola atkarības ķīlniekiem.

Zodiaka zīme Dvīņi – dzer alkoholu aiz garlaicības

Dvīņi ir pazīstami ar savu pielāgojamību un universālumu. Tās ir sociālās personības, kurām patīk būt citu vidū un izmēģināt kaut ko jaunu. Un tieksme ātri zaudēt interesi par lietām var padarīt viņus par aizrautīgiem alkoholiķiem. Jo dzert alkoholu Dvīņi var arī aiz garlaicības, lai paceltu garastāvokli pirms došanās cilvēkos vai atbrīvotos no raizēm. Ja šāds cilvēks nonāks alkohola atkarībā, to pārvarēt kļūs ārkārtīgi grūti.

Zodiaka zīme Vērsis ir stūrgalvīgs un atkarību neatzīst

Vērši ir slaveni ar savu mīlestību pret greznību un baudām. Šīs zodiaka zīmes cilvēki bauda lieliskas lietas dzīvē, arī labu ēdienu un dzērienus. Par tādām personībām var teikt, ka viņi dzer reti, bet spēcīgi. Biežs alkohols ballītēs ne vienmēr noved pie atkarības, taču spītīgai Vērša raksturs var apgrūtināt vēršanos pēc palīdzības, kad tiem tā nepieciešama. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var pretoties pārmaiņām un cīnīties ar ideju atteikties no alkohola dzīvē pat tad, ja tas negatīvi ietekmē viņu veselību un attiecības.

Zodiaka zīme Vēzis – noslāpē dvēseles sāpes

Vēzis ir viena no emocionāli dziļākajām un jūtīgākajām zodiaka zīmēm. Viņi ir gādīgi un līdzjūtīgi, bieži vien citu vajadzības vērtē augstāk nekā savējās. Iespējams, tieši šī iemesla dēļ sāk bieži ķerties pie pudeles, kļūstot par alkoholiķiem. Kāpēc Vēži lieto alkoholu? Lai tiktu galā ar smagiem pārdzīvojumiem vai apslāpētu emocionālās sāpes. Šādiem cilvēkiem ir grūti lūgt palīdzību vai atzīt, ka viņiem ir kāda problēma, jo Vēži var justies tā, it kā ar to pieviļ citus.