foto: ekrānuzņēmums no video
Video no Putina vizītes Krimā izraisa kārtējās runas par Krievijas prezidenta dubultnieku
Putins vizītē Krimā.
Trakā pasaule
2023. gada 19. marts, 20:34

Video no Putina vizītes Krimā izraisa kārtējās runas par Krievijas prezidenta dubultnieku

Jauns.lv

Video, kurā Vladimirs Putins redzams vizītē Krimā, raisījis kārtējās runas par Krievijas prezidenta dubultnieku - kadros Krievijas it kā neīstais vadītājs pārāk spēcīgi vicina rokas un sakārto masku...

Soctīklos apspriests video no Krievijas prezidenta Vladimira Putina 18. marta brauciena uz Sevastopoli. Kadros Krievijas galva pastaigājas Sevastopoles gubernatora Mihaila Razvožajeva un Pleskavas un Porhovskas metropolīta Tihona Ševkunova pavadībā.

Skatītāji nosprieda, ka valsts galvas vietā Krimā ieradies viņa dubultnieks. Interneta lietotāji apgalvo - video pēdējās sekundēs neīstais Vladimirs Putins piekārto masku. Video beigās Krievijas prezidents pieliek roku pie zoda un saviebj seju, raksta "Medialeaks".

Vēl viens pierādījums teorijai par dubultnieku Krimā bija Krievijas vadītāja gaita. Persona Sevastopolē pārāk stipri māj ar rokām, kas nav raksturīgi Krievijas prezidentam. Daudzos klipos no oficiālām tikšanās reizēm redzams, ka Krievijas prezidents praktiski nekustina labo roku.

Vladimira Putina firmas gaitas var aplūkot kadros no Eirāzijas Ekonomikas savienības samita, kas notika 2022. gada decembra sākumā Biškekā. Krievijas prezidents aktīvi vicināja kreiso roku, turot labo roku nekustīgu.

Ja vēstīts, ka Putins sestdien apmeklējis okupēto Krimu, atzīmējot devīto gadadienu kopš Ukrainai piederošās pussalas aneksijas.

Krievijas televīzija demonstrēja kadrus, kuros Putins redzams Sevastopolē.