Trakā pasaule
2023. gada 8. marts, 11:44

Samanta Tīna no ceļojuma savam zirgam atved svētītas krelles

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna-Poļakova pirms kāda laika atgriezās no Indijas ceļojuma, kura laikā esot guvusi dažādas atklāsmes par sevi un savu dzīvi.

Viesojoties sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", mūziķe atklāja, ka nebūt nav pilsētas meitene, kā daudzi to uzskata, bet labprāt savu brīvo laiku pavada pie dabas.

“Es esmu dabas cilvēks, man patīk laiku veltīt sev, vienatnē. Tā vienmēr būs pastaiga gar jūru vai dabā, netālu no pilsētas," saka Tīna.

Samanta Tīna uz tirkīzzilā paklāja Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanā

Roterdamā oficiāli atklāts 65. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā Latviju ar dziesmu “The Moon Is Rising” pārstāv konkursa “Supernova 2020” ...

gallery icon

Divas reizes nedēļā Samanta dodas uz zirgaudzētavu, kur divas stundas pavada laiku ar dzīvniekiem. Vasarā šīs reizes būs biežākas. Un zirgaudzētavā Samantai ir savs zirgs, kuru sauc Kadalso.

“Dzīvnieki ir tā lielā mīlestība. Man tas bija ļoti svarīgi, un tieši zirgi atnāca pie manis kā tāda sajūta. Man tas bija vajadzīgs, kad es atvadījos no sava sunīša. Es jutu, ka man nepieciešama šī lielā mīlestība, un tā nu es šeit ierodos un to iegūstu," pauž Samanta, kas savam zirgam no Indijas ir atvedusi nosvētītas krellītes.

Kā Samanta Tīna uzņēma Eirovīzijas dziesmas videoklipu

gallery icon