foto: instagram.com/maxgalkinru
Maksims Galkins publicē jaunu video ar bērniem - viena detaļa pamatīgi sajūsminājusi fanus
Liza un Harijs.
Slavenības
2023. gada 14. februāris, 19:06

Maksims Galkins publicē jaunu video ar bērniem - viena detaļa pamatīgi sajūsminājusi fanus

Jauns.lv

Krievu humorists Maksims Galkins savā "Instagram" lapā parādījis aizkustinošu video ar bērniem Lizu un Hariju. Pēdējā laikā šovmenis viņus tik bieži nepublicē - pēc 2022. gada 24. februāra viņš paziņoja, ka vairs nevar veidot "mājīgu" un dvēselisku blogu par ģimeni, jo uzskata, ka šobrīd tas būtu nevietā.

Tagad Maksims Galkins nolēmis izdarīt izņēmumu, palielījies ar to, kā 9 gadus vecā Liza un Harijs paaugušies. Maksima "Instagram" publicētais video ierakstīts viņu mājās Izraēlā.

Dvīņi pēc kārtas met ūdens pudeles, cenšoties tās tieši piezemēt. Mazais Harijs bija ļoti iepriecināts, kad viņam izdevās to izdarīt ar pirmo mēģinājumu.

Alla Pugačova komentēja spēli, tomēr pati palika aiz kadra - video dzirdama tikai viņas balss. "Viņi ir laimīgi un mīlēti! Priekšā daudz uzvaru! Ticību, cerību, mīlestību!" rakstīja aktrise Marina Zudina.

"Skaistākie un audzinātākie zvaigžņu bērni! Vienmēr ar prieku skatos", "Dod Dievs, lai Harijam dzīvē vienmēr viss izdodas ar pirmo reizi. Lizai arī", "Var redzēt, kā Liza pārdzīvoja, ka viņai nesanāk un tas viņai neliedza no sirds priecāties par brāļa uzvaru un dalīties ar viņu viņa priekā! Tas vienkārši fascinē!" raksta komentētāji.

Jāatzīmē, ka Lizas sajūsmas pilno reakciju uz brāļa panākumiem uzslavēja nebūt ne viens vien cilvēks. Ne visi var priecāties par citiem tāpat kā par sevi.

Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon

Pugačovas un Galkina bērnu astotās dzimšanas dienas svinības

gallery icon

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon