Slavenības
2023. gada 11. februāris, 09:57

"Degt, dzirksteļot un spīdēt gribas tikai savam vienīgajam" - Jāņa Timmas mīļotā publicē īpaši pikantu pāra video

Jauns.lv

Latviešu basketbola zvaigznes Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova savā "Instagram" profilā padalījusies ar īpaši karstu abu kopīgo video.

Video redzams Jānis Timma kopā ar savu mīļoto sievu Annu Sedokovu mīlināmies gultā apakšveļā un dzeram šampanieti.

Kā noprotams no video apraksta, video veltīts Valentīna dienai, kas tiek atzīmēta 14. februārī.

"Degt, dzirksteļot un spīdēt gribas tikai savam vienīgajam. 

Esmu tik priecīga spīdēt Tev katru dienu, īpaši spilgti visu mīlētāju dienā. Tik vērtīgi ir brīži, kad varam nekur nesteigties, palikt mājās un pavadīt laiku divatā, atverot "Mondoro" pudelīti," pie video raksta Anna.

Sedokova ne reizi vien publiski ir palepojusies ar savām kaislīgajām attiecībām. Kādā intervijā slavenā dziedātāja pat atzina, ka Jānis gultā ir nepiesātināms.

Anna Sedokova ar Latvijas sportistu apprecējās 2020. gada septembrī. Pārim nav kopīgu bērnu, taču basketbolistam ir četrus gadus vecs dēls Kristians no pirmās laulības. Jāņa bijusī sieva Sana iepriekš publiski paziņojusi, ka viņas bijušais vīrs viņu un bērnu nodevis un aizgājis pie bijušās "VIA gras" solistes, taču sportists sacījis, ka abi bijuši precējušies tikai uz papīra, bet abu attiecības jau sen izjukušas.

Sedokova uz ASV kopā ar Timmu un viņas dēlu Hektoru pārcēlās 2022. gada sākumā. Dziedātājas vecākā meita Floridā apmetās agrāk nekā māte - Alīna Belkeviča Maiami mācās kopš 2021. gada septembra. Bet dziedātājas jaunākā meita Monika jau vairākus gadus dzīvo ASV kopā ar savu tēvu, biznesmeni Maksimu Čerņavski.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon