Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vai Leonardo Dikaprio atkal jauna draudzene? Aktierim blakus deviņpadsmitgadīga modele
foto: ALEXJR / BACKGRID/ Vida Press
Leonardo Dikaprio un izraēliešu modele Īdena Polani.
Slavenības

Vai Leonardo Dikaprio atkal jauna draudzene? Aktierim blakus deviņpadsmitgadīga modele

Jauns.lv

Vēl ne tik sen ārzemju preses virsrakstos varēja lasīt par aktiera Leonardo Dikaprio romantiskajām attiecībām ar modelēm Viktoriju Lamasu un Džidži Hadidu. Taču nesen Holivudas zvaigzne manīts kādā ballītē kopā ar 19 gadu veco modeli Īdenu Polani. Vai aktierim atkal jaunas attiecības?

Vai Leonardo Dikaprio atkal jauna draudzene? Aktie...

Pasākumā Losandželosā, kur atzīmēta Ebonijas Railijas debijas albuma iznākšana, “Titānika” zvaigzne sēdējis līdzās 19 gadu vecajai izraēliešu modelei Īdenai Polani, kura ir 29 gadus jaunāka par viņu pašu.

Pēc šķiršanās no Kamilas Moronas - īsi pēc viņas 25. dzimšanas dienas - Dikaprio bija romantiski saistīts ar Džidži Hadidu un Viktoriju Lamasu, taču šīs attiecības oficiāli neapstiprināja ne pats aktieris, ne viņa pārstāvji.

Ballītē Dikaprio ieradies melnā aviatoru stila jakā un tumšās biksēs. Savu koptēlu viņš bija papildinājis ar sev ierasto beisbola cepuri.

Izraēliešu skaistule bija tērpusies pelēkā bikškostīmā ar smalkām strīpiņām, ko bija kombinējusi ar baltu blūzi. Leonardo un Īdena redzēti smaidot, kad pasākuma laikā viens ar otru sarunājušies.  

foto: ALEXJR / BACKGRID/ Vida Press
Leonardo Dikaprio un izraēliešu modele Īdena Polani.
Leonardo Dikaprio un izraēliešu modele Īdena Polani.

Runas par Dikaprio romānu ar Lamasu parādījās īsi pirms jaunā gada, kad abi bija redzēti apmeklējam ballīti uz jahtas Sentbārtas kūrortā Karību salās.

Baumas vēl vairāk uzkarsēja fakts, ka modeles tēvs aktieris Lorenco Lamass intervijā izdevumam “New York Post” bija izteicies, ka viņa meitai “ļoti patīk” Dikaprio.

“Es zinu, ka viņai viņš ļoti patīk. Domāju, ka viņi iepazinās pagājušajā mēnesī. Es neesmu pārliecināts par apstākļiem, bet tā viņa man teica,” izteicies Lorenco Lamass.

Runājot par Dikaprio attiecībām ar Džidži Hadidu, kāds avots izdevumam “Entertainment Tonight” pavēstījis, ka slavenais aktieris un supermodele “ir laimīgi un apmierināti ar savu šā brīža dzīvi, un satiekas arī ar citiem cilvēkiem”.

“Leo un Džidži izbauda kopā pavadīto laiku, kad viņiem ir iespēja satikties, bet, kad viņi ir aizņemti ar dažādām saistībām, viņi dara savas lietas,” norādījis iekšējās informācijas avots.

“Nav nekā ekskluzīva,” sacīja zinātājs, piebilstot: “Viņi ciena viens otru un tad jau redzēs, kā viss ievirzīsies.”

Britanija Daniela redzama nelielā epizodē filmā, kas 1995. gadā atnesa pasaules slavu aktierim Leonardo di Kaprio – „Basketball Diaries”. Filmā viņa pavedina Leonardo varoni. Neilgu laiku abus vienoja jūtas arī īstajā dzīvē. Leo tolaik bija 19 gadu, Britanijai – 18.

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

Zīmīgi, ka Leonardo Dikaprio bijušo draudzeņu skaitā nu jau krietnu laiciņu gandrīz neviena nekad nepārsniedz 25 gadu vecumu (Džidži Hadidu šobrīd ir vienīgais izņēmums, modele ir 27 gadus veca). Ar Kamilu Moronu, ar kuru viņš bija kopā piecus gadus, aktieris izšķīrās īsi pēc viņas 25. dzimšanas dienas.

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

48 gadus vecais Kinoakadēmijas balvas laureāts un 25 gadus vecā skaistule savas attiecības “klusi” pārtrauca 2022. gada vasaras sākumā, rakstīja laikraksts “The Sun”.