foto: instagram.com/annasedokova/
Anna Sedokova atkal cieš: "Man nekad nav bijis tik slikti. Es smaku un raudāju"
Anna Sedokova.
Slavenības
2023. gada 31. janvāris, 13:10

Anna Sedokova atkal cieš: "Man nekad nav bijis tik slikti. Es smaku un raudāju"

Jauns.lv

Kādu laiku Anna Sedokova nesazinājās ar saviem "Instagram" sekotājiem, bet tagad likusi noprast, ka bijusi depresīvā stāvoklī, no kura mēģina izkļūt.

"Man nekad nav bijis tik slikti bez redzamiem iemesliem, bez milzīgām problēmām. Uzdevumi, kurus parasti ātri atrisinu, man šķita nepanesama nasta. Jutos vienkārši slikti, it kā kāds būtu paņēmis manu enerģiju un nozadzis. Es aizvēros, neko nesapratu, nevienam neatbildēju.

Negribēju, lai mani kāds redz tik vāju. Es smaku, raudāju un ēdu. Vēl gatavoju un atkal ēdu... laikam šī ir pirmā diena, kad sāku sevi salikt pa daļām atpakaļ. Nezinu, kāpēc dalos ar jums personīgajā. Taču skaidri zinu, ka tad, kad noslēdzos, kļūst vēl sliktāk," sociālajā tīklā vaļsirdīgi izteicās 40 gadus vecā dziedātāja.

foto: instagram.com/annasedokova/

"Instagram" īsajos stāstos Krievijas slavenība tāpat atklāja, ka viņas suņi ēdiena dēļ savā starpā saplēsušies. Viņa centusies mājdzīvniekus izšķirt, kā rezultātā palikusi bez naga rokas pirkstam.

foto: instagram.com/annasedokova/

Pirms dažiem mēnešiem Anna Sedokova atzina, ka viņai ģimenē viss nav bijis gludi. Tad māksliniece spējusi izturēt visus pārbaudījumus, raksta "Starhit". "Pēdējie divi gadi bija ļoti sarežģīti. Mums ir divi lieli zaudējumi: aizgāja no dzīves mana vecmāmiņa, kura mani audzināja un ļoti mīlēja, un gāja bojā mūsu suns Mamba, kas mums bija kā bērns... Bija ļoti sarežģīti. Mēs esam izgājuši cauri daudziem pārbaudījumiem kā pāris un ejam cauri tiem līdz pat šai dienai..." teica Anna.

Tad dziedātājai palīgā nākuši tuvinieki - mīļotais dzīvesbiedrs Jānis Timma un bērni. "Šos mēnešus esmu veltījusi savai ģimenei un bērniem. Man ir nenormāli svarīgi būt viņiem līdzās, iegūt sevī jaunas sievišķības un sievietes laimes šķautnes, ar ko man vienmēr bijušas sarežģītas attiecības. Šobrīd, kad mans vīrs trenējas Maiami un gatavojas nākamajam gadam, vēlos būt viņam blakus. Katru dienu pamostos mājās un zinu, ka man nav jāsteidzas uz lidmašīnu piecos no rīta un jālido uz tūrēm, varu būt kopā ar dēlu, kuram ir normāli, ka mamma ir mājās. Es viņam gatavoju, mēs sarunājamies, es redzu, kā viņš aug," viņa norādīja.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon

Annas Sedokovas karantīna Covid-19 pandēmijas laikā

gallery icon

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon