foto: AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press
Kima Kardašjana iesūdz tiesā vīrieti, kurš uzdāvināja viņai gredzenu
Kima Kardašjana.
Slavenības
2023. gada 28. janvāris, 06:04

Kima Kardašjana iesūdz tiesā vīrieti, kurš uzdāvināja viņai gredzenu

Jauns.lv

Uzņēmēja un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašiana saņēmusi pagaidu netuvošanās orderi, ko tiesa izsniegusi pret vīrieti, kurš vairākas reizes ieradies pie viņas mājās, saucis par savu “sievu” un pat uzdāvinājis saderināšanās gredzenu, vēsta portāls TMZ.

Portāla TMZ rīcībā nonākuši dokumenti, kuros teikts, ka Džomonijs Viktors Zīglers vairakkārt apmeklējis slavenās sabiedrības dāmas māju, kā arī ievietojis atklātas ziņas par viņu tīmeklī. Pirmo reizi viņš centies iekļūt Kimas mājās aizvadītā gada decembrī, un tikai apsardze apturējusi viņu no šī nodoma īstenošanas.

Kima Kardašjana “Met Gala 2022” ballē tērpusies Merilinas Monro leģendārajā kleitā

gallery icon

Turklāt Kimas Kardašjanas advokāte Šona Holija apgalvo, ka Zīglers sūtījis viņai uz mājām dažādas lietas, to skaitā gredzenu ar briljantu un viesnīcas numura atslēgas.

Kima papildinājusi šo informāciju, norādot, ka 28 gadus vecajam vīrietim ir krimināla pagātne, kas ietver šaujamieroču nelikumīgu glabāšanu un draudu izteikšanu.

Kima Kardašjana Instagram 2022. gadā

gallery icon

Portāls TMZ arīdzan atklājis, ka Kimai jau 2021. gadā garantēts triju gadu spēkā esošs netuvošanās orderis, kas izsniegts pret citu vīrieti, vārdā Čārlzs Pīters Zelenhofs, kurš bijis apsēsts ar Kardašjanu, izteicis dīvainas vēlmes par būšanu kopā, arī nosūtījis gredzenu ar briljantu un pat avārijas kontracepcijas tabletes.

Kima Kardašjana „Hollywood Beauty Awards” balvu vakarā

gallery icon