Skandāls! Piedzēries baņķieris avioreisa laikā demonstratīvi nokārto dabiskās vajadzības uz sirmgalves
foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com video.
Ilustratīvs attēls
Trakā pasaule
2023. gada 9. janvārī, 14:11

Skandāls! Piedzēries baņķieris avioreisa laikā demonstratīvi nokārto dabiskās vajadzības uz sirmgalves

Jauns.lv

Piedzēries indiešu baņķieris avioreisa laikā biznesa klasē demonstratīvi nokārtojis savas dabiskās vajadzības uz sirmgalves, taču skandālu izraisīja ne tikai viņa bezkaunīgā rīcība, bet arī apkalpes reakcija.

Skandāls! Piedzēries baņķieris avioreisa laikā dem...

ASV banku holdinga “Wells Fargo” Indijas struktūrvienības viceprezidents Šankars Mišra tika atlaists no darba un arestēts 7. janvārī pēc skandalozās uzvedības “Air India” 26. novembra reisā no Ņujorkas uz Deli, vēsta laikraksts “The Washington Post”. Tiesa viņam noteikusi 14 dienu apcietinājumu, lai nepieļautu aizbēgšanu no valsts.

“Viņš attaisīja bikšu priekšu, urinēja uz manis un turpināja stāvēt, līdz cilvēks, kurš man sēdēja blakus, neuzsita viņam uz pleca un nelika atgriezties savā vietā,” sacīja cietusī.

Kaut gan sieviete vēlējusies, lai Mišru arestē, apkalpe — pret viņas gribu —nogādāja rupekli pie viņas, kurš atvainojies un lūdzis neizvirzīt apsūdzību. “Kad manā priekšā viņš tik ļoti lūdzās, bet pašai bija šoks un trauma, man bija grūti pieprasīt, lai viņu arestē vai izvirza apsūdzības.”

Pēc lidmašīnas nosēšanās vaininieks varēja mierīgi to pamest. Sākotnēji puses bija vienojušās, ka Mišra samaksās par kundzes mantu mazgāšanu, taču vēlāk kundze naudu atgrieza un nolēma panākt vaininieka saukšanu pie atbildības.

Aviosabiedrība izpelnījās kritiku par šī skandāla risināšanu. Kundze paziņoja, ka visas viņas drēbes, kurpes un soma ir piesūkušās ar urīnu, taču apkalpe atteicās tām pieskārties, vienkārši apsmidzināja ar dezinfekcijas līdzekli, aizveda uz labierīcībām un iedeva pidžamu un zeķes. Kundze pieprasīja citu sēdvietu salonā, taču nebija brīvu vietu, un sākumā viņai lika sēdēt piečurātajā sēdvietā, virsū uzklājot palagus, bet atlikušo lidojuma laiku viņai nācās pavadīt apkalpei paredzētajā nelielajā sēdvietā. Turklāt kāds pasažieris norādījis, ka pirmajā klasē bija brīvas vietas, taču pilots neļāvis tur pārsēsties.