Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Andželina Džolija satiekas ar 20 gadu jaunāku aktieri
foto: CAMERA PRESS/Robin Pope / Vida Press
Andželina Džolija.
Slavenības

Andželina Džolija satiekas ar 20 gadu jaunāku aktieri

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija nofotografēta Londonas kafejnīcā kopā ar meitu Šilo un īru aktieri Polu Meskalu. Viņi bija iegriezušies uz tasīti kafijas pēc izrādes “Ilgu tramvajs” noskatīšanās teātrī “Almeida”. Meskals šajā iestudējumā spēlē galveno lomu. Fotogrāfiju ar abiem aktieriem sociālajos tīklos ievietojuši aculiecinieki.

Andželina Džolija satiekas ar 20 gadu jaunāku akti...

Baumo, ka pāri saista romantiskas attiecības. Taču Džolija par saviem romāniem nekad publiski nerunā, un Pols ir neticami noslēpumains, tāpēc bulvārpreses izdevumi tikai izsaka minējumus par to, kādas īsti attiecības viņus vieno.

Interesanti, ka 47 gadus vecās Andželinas Džolijas tikšanās ar 26 gadus veco aktieri Polu Meskalu notikusi tikai dažas nedēļas pēc tam, kad kļuva zināms, ka Pols un viņa līgava Fībija Bridžersa ir izšķīrušies.

Īru aktieris Pols Meskals savu karjeru sāka, piedaloties dažādās teātra izrādēs Dublinā. Pēc tam viņš saņēma pirmo kino lomu drāmas seriālā “Normal People”, bet pēc tam debitēja pilnmetrāžas filmā “The Lost Daughter”.

Aktieris ir zināms kā ļoti noslēgts cilvēks. Viņam nav sava publiski pieejama “Instagram” konta, bet viņa “Twitter” blogs nav atjaunināts jau kopš 2020. gada.

Gada pirmajās dienās kļuva zināms, ka Andželinas Džolijas bijušais vīrs Breds Pits gadu miju pavadījis Meksikas kūrortā Kabosanlūkasā kopā ar savu jauno mīļoto Inesi de Ramonu.

Ziņas par abu romantiskajām attiecībām parādījās aizvadītā gada novembra vidū, bet mēnesi vēlāk Breds un Inese jau kopā atzīmēja aktiera dzimšanas dienu.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā