foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Anda Čakša pēc ilgāka laika iziet sabiedrībā ar kungu pie sāniem
Politiķe Anda Čakša ar pavadoni, dodoties skatīties komēdiju "Retrīts" Dailes teātrī.
Slavenības
2023. gada 6. janvāris, 06:37

Anda Čakša pēc ilgāka laika iziet sabiedrībā ar kungu pie sāniem

Žurnāls "Kas Jauns"

Kopš aizvadītā gada sākumā uzvirmoja runas, ka Anda Čakša esot pašķīrusies no vīra ārsta Ivo Tērauda, šī ir pirmā reize, kad bijusī veselības, tagad izglītības un zinātnes ministre iziet sabiedrībā kāda vīrieša pavadībā.

Kā atgādina žurnāls "Kas Jauns", politiķe Anda Čakša pirms nepilna gada izskanējušās runas par laulības krīzi presei skaidroja ar to, ka darbdienās ar vīru dzīvo katrs savā pilsētā, atsevišķās mājsaimniecībās.

Lai arī to, ka pandēmijas laiks krietni iedragājis attiecības ar mīļoto, Čakša nevēlējās apstiprināt, kopā ar jaunākās meitas Annas (4) tēvu ārstu Ivo Tēraudu eksministre publiskajā vidē vairs nav manīta, lai gan iepriekš intervijās definēja, ka abiem ar vīru ir iespēja bērnu uzticēt vecmāmiņai un svarīgi izbaudīt kopābūšanu divatā, piemēram, apmeklējot kādu koncertu vai teātra izrādi. Savādi un zīmīgi, ka aizvadītā gada laikā kultūras pasākumos Anda Čakša ir bijusi bieža viešņa, taču allaž ieradusies bez vīra - tikai viena vai ar kolēģēm sievietēm.

Dailes teātra izrādes "Retrīts" pirmizrāde

Sestdien, 17. decembrī, Dailes teātra Lielajā zālē pirmizrādi piedzīvoja Gata Šmita režijā iestudēta Maikla Vinna publikas un kritiķu atzinību ...

gallery icon

17. decembrī Saeimas deputāte piedalījās Dailes teātrī režisora Gata Šmita jauniestudētās komēdijas "Retrīts" pirmizrādes svinībās. Daudziem par pārsteigumu, šoreiz simpātiskā politiķe ieradās nevis cēlā vienatnē vai čalojošu dāmu pulciņā, bet gan divatā ar staltu kavalieri. Apliecinājumu, ka viņus vienotu kas vairāk par daudzību un gājienu uz teātri, gan nav.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Politiķe Anda Čakša ar pavadoni, dodoties skatīties komēdiju "Retrīts" Dailes teātrī.

Ar ārstu Ivo Tēraudu Anda Čakša apprecējās 2018. gada sākumā, pāris nedēļu pirms tam, kad pasaulē nāca viņu meita Anna Tērauda. Iepriekš viņa sievas godā pabijusi vēl divas reizes. Anda bija precējusies ar uzņēmēju Juri Pūci, ar ko laulībā dzimis nu jau pieaugušais dēls Andrejs Pūce, savukārt no laulības ar uzņēmēju Anriju Vītoliņu Čakšai ir dēls Eduards Vītoliņš.