"In Flames" koncerts "Palladium Rīga"

Koncertzālē "Palladium Rīga" koncertu sniedza leģendārie zviedru metālisti "In Flames".

gallery icon
Mūzika
2022. gada 14. novembris, 00:09

FOTO: leģendārie zviedru metālisti "In Flames" pieskandina "Palladium Rīga"

Jauns.lv

Koncertzālē "Palladium Rīga" koncertu sniedza leģendārie zviedru metālisti "In Flames".

Mūsdienu mūzikas pasaulē, kas pārpildīta ar nebeidzamiem žanriem un pārejošiem trendiem, grupa "In Flames" ir nemainīgi patiesa savai muzikālajai vīzijai. 2022. gada jūnijā grupa publicēja savu jaunāko muzikālo sniegumu — dziesmu “State of a Slow Decay”, lai atzīmētu līguma pārrakstīšanu ar grupas pārstāvošo leiblu “Nuclear Blast Records", paplašinot savu sadarbību globālā līmenī. Grupas solists norāda, ka dziesma ir kā oficiāls paziņojums, kas ietver visu, kas grupai ir svēts, vienlaikus kalpojot par apliecinājumu "In Flames" pagātnei, tagadnei un nākotnei.

Kopš apvienības dibināšanas 1990. gadā leģendārie metālisti ir devušies neskaitāmās pasaules koncertturnejās un kalpojuši par iedvesmu mūsdienu lielākajām metāla apvienībām, paralēli nemitīgi attīstot un pilnveidojot savu unikālo skanējumu. Ar miljoniem pārdotu ierakstu un pasaules mēroga fanu bāzi, "In Flames" pierādījuši sevi kā neapturamus smagās mūzikas smagsvarus.

"In Flames" diskogrāfijas sarakstā ietilpst trīs EP izdevumi, divi koncertu ierakstu DVD, kā arī trīspadsmit studijas albumi, no kuriem jaunākais “I, The Mask” izdots 2019. gadā. "In Flames" tikuši nominēti trim “Grammis” balvām ("Grammy" balvas zviedru ekvivalents), iegūstot divas no tām - grupas albumi “Soundtrack to Your Escape” (2004) un “Come Clarity” (2006) tikuši atzīti par to gadu labākajiem ierakstiem smagā roka un metāla kategorijā.